Честита нова година всички! Здрави деца и родители през 2009!Ние с Михаела излизаме, но не с количката, а с кенгуруто. Количката не съм я вадила сигурно от 20-ина дни вече. Слагам я в кенгуруто, а отгоре си обличам едно голямо и топло яке на мъжа ми, което ни обхваща и двете и по този начин тя е на топло. Почти винаги заспива, щом излезем.
Съответно ако ще сме с кенгуру, я обличам с едно по-леко яке. Но ако ще е в количката, я "опаковам" по-сериозно.
Да ви кажа честно, дори и при леки мъгли, сме излизали по този начин. Тук през декември имаше един период от около 10-ина дни, когато всеки ден беше мъгливо. (По това време все слушах по прогнозата за времето, че в София било слънчево и топло, а ние тук бяхме забравили какво е това слънце.
) Сутрин и вечер по-гъста мъгла, а по обяд леко се вдигаше. Е да, ама аз я гледам сама и все се налага да изляза за нещо, та така тя си виси пред мен, с лице към мен. така, като загърна хубаво якето, тя е предпазена и от вятър. Е, разбира се, не сме стояли с часове навън.
Днес, например, изкарахме час и половина. Тук е слънчево и няма вятър. Тя спа през цялото време.