Тук още вчера преди обяд спряха отоплението на тези, които са на природен газ.
За топла вода - не знам дали имат - ще питам. Но парно нямат.
Ние сме на ток. Ама кви сметки правим на Е.он няма да ви казвам.
За биберона - ами Миша така и не е ползвала такова чудо. Въобще не го заобича и това си е. В началото на няколко пъти настоятелно пробвах да и го поставя, но тя след 2 всмуквания, откриваше, че този биберон нищо не пуска и го изплюваше като коркова тапа под налягане. Дълго време го носех в количката, но не се прие този аксесоар и толкоз.
При нас има друга особеност, не бих го нарекла проблем за сега - Михаела вечер заспива на гърда. Нощно време се пробужда по 1-2 пъти, суче малко и си заспива. Смятате ли, че това е проблем?
На скоро една позната ме обяви за
луда и извратена, защото съм кърмела детето, а то вече било над 6м. Кърмата според нея нямала полезни качества след 6-ия месец. Била "разредена вода". Да поясня, че Михаела приема и АМ Лактана 2.
За гърнето - такова нещо все още нямаме. Тя Миша не може да си седи на дупето. Знае само да стои права и да подрежда шкафонете и чекмеджетата. :lol:А и смятам по-късно, може би към 1г,3-4-5м тогава някъде да я пробвам. Чела съм, че ако по-късно се започне, по-лесно ставало приучаването.