0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Нова година,нова седмица,дано е пълна с много +++++++
« Отговор #100 -: Януари 07, 2009, 11:30:49 am »
Възнах се от док.видя се сакче 2мм.изписа ми лекарства и каза да почивам :D това е за сега на 16.01пак съм на преглед да видим как се развива точицата.Искам отново да ви БЛАГОДАРЯ ако не бяхте вие незнам какво щях да правя :bighug: :bighug: :bighug: :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
« Отговор #101 -: Януари 07, 2009, 11:32:41 am »
Дениса супер! Сега много почивка, спокойствие, по малко стрес и се пази :P.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #102 -: Януари 07, 2009, 11:34:28 am »
Възнах се от док.видя се сакче 2мм.изписа ми лекарства и каза да почивам :D това е за сега на 16.01пак съм на преглед да видим как се развива точицата.Искам отново да ви БЛАГОДАРЯ ако не бяхте вие незнам какво щях да правя :bighug: :bighug: :bighug: :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
Ама разбира се че момичетата са прави-и аз бях с кървене ,което с почивка и Утрогестан престана.Винаги когато имаш съмнение за нещо посети лекар вместо да седиш вкъщи и да се вкарваш във някакви филми.

« Отговор #103 -: Януари 07, 2009, 11:36:33 am »
радвам се за теб  :bighug: и си почивай :).

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #104 -: Януари 07, 2009, 11:55:49 am »
Браво Дени-знаех си че ще ни зарадваш с хубави новини!Парси хубаво го е казала:
.Винаги когато имаш съмнение за нещо посети лекар вместо да седиш вкъщи и да се вкарваш във някакви филми.
[/quote]
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #105 -: Януари 07, 2009, 12:30:18 pm »
Браво Дени - добре, че те убедихме бързо да потърсиш лекарско мнение :) Успех, пази се и почивай много!
*
« Отговор #106 -: Януари 07, 2009, 13:07:32 pm »
браво дени, най накрая ни послуша
ти не та не нямало ад се види  :D
честито и се пази
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #107 -: Януари 07, 2009, 13:17:24 pm »
Уу супер, Дени :D Хайде всичко да е наред от тук нататък
*
« Отговор #108 -: Януари 07, 2009, 14:14:26 pm »
Дени, много се радвам за теб! Дано всичко върви като по вода и да се радваш на прекрасно бебче :)
Аз да ви докладвам - нали започнахме с изследванията. При милото спермограмата беше много добра, на пръв поглед и при мен всичко е наред, доки каза, че съм имала овулация скоро. Но сега трябва да изчакам да ми дойде и да си пусна кръвни изследвания - РУЕ - някой правил ли си е?
А също и цветна снимка... :? Малко ме е страх.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #109 -: Януари 07, 2009, 14:49:57 pm »
Номини, РУЕ е утайка до колкото знам, при това кръв за РУЕ се взима от пръста не от вена. Това е показател за възпалителни процеси и се прави преди хидротубация и ЦС. Така се избягва по-голямо възпаление което могат зда ти вкарат по време на процедурата - успех!  :crossfingers:
*
« Отговор #110 -: Януари 07, 2009, 15:46:19 pm »
Виксънче, благодаря за отговора! Доколкото разбрах, трябва да е по време на цикъла това РУЕ, а после снимката между 6-тия и 9-тия ден, нали така?
Много ми се иска всичко да мине добре и да не се налага да ме "ровичкат" повече. Стискайте палци :)
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #111 -: Януари 07, 2009, 17:44:22 pm »
Дени,браво много се радвам за теб.
Ама един хубав бой заслужаваш,каква беля само можеше да направиш ако не беше ни послушала.
И сега да лежиш и да се пазиш,че ще ти дърпам ушите да знаеш.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #112 -: Януари 07, 2009, 18:08:15 pm »
Здравейте милички  :wink: При мен М се появи новогидишно и каквото и чудо да е имало с + теста ми вече го няма  :? Вчера поне бях на док с всички готови изследвания вече и ми назначиха лечение и планувана бременност. При следващия цикъл или по следващия ще вливаме интралипид и следващите 2 до 3 овута са подходящи за забременяване. До вливането съм на аспирин и глюкофаж. При + тест отново вливане на интралипид, аспирин, фраксипарин, утрогестан.... стана много ама какво да се прави - дано това да реши проблемите ми. Та мисля вече като ми дойде следващия цикъл да ме включвате вече във списъците че нямам търпение  :lol:
Дениса честито! Пази се много и си почивай и каквото и да има се обръщай към доки!
« Отговор #113 -: Януари 07, 2009, 18:59:46 pm »
Криска  нямаш търпение ,нали? :bighug: :bighug:
И аз съм такава,мисл

« Отговор #114 -: Януари 07, 2009, 19:05:57 pm »
Здравейте милички  :wink: При мен М се появи новогидишно и каквото и чудо да е имало с + теста ми вече го няма  :? Вчера поне бях на док с всички готови изследвания вече и ми назначиха лечение и планувана бременност. При следващия цикъл или по следващия ще вливаме интралипид и следващите 2 до 3 овута са подходящи за забременяване. До вливането съм на аспирин и глюкофаж. При + тест отново вливане на интралипид, аспирин, фраксипарин, утрогестан.... стана много ама какво да се прави - дано това да реши проблемите ми. Та мисля вече като ми дойде следващия цикъл да ме включвате вече във списъците че нямам търпение  :lol:
Дениса честито! Пази се много и си почивай и каквото и да има се обръщай към доки!
И аз съм такава,мисля вече през февруари ,март да се записвам и аз в списъците :wink:
Тази седмица  ще пусна генетичните и имунологичните(най-после намерих време) ще видим там какво ще излезе.
Деница радвам се за теб :crossfingers: :bighug:

*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #115 -: Януари 07, 2009, 19:34:56 pm »
Честито сакче denisa12251  Много се радваме за теб.Пази се и успешни 9 мес
« Отговор #116 -: Януари 07, 2009, 20:03:24 pm »
Деница,браво,поздравления за хубавите новини.Пази се сега .
Адашке,много съжалявам за лошото развитие на нещата,но вярвам ,че си силна и много скоро ще се пребориш с проблема. :bighug:
kriska ,късмет .
Соф,честиТ празник на майчето ти.Да е жива и здрава и скоро щастлива баба.
Честито на всички именници.
« Отговор #117 -: Януари 07, 2009, 20:30:41 pm »
Здравейте момичета,

Дени честита точица и стискам палци всичко да е наред през следващите 9 месеца. С почивка и много позитивна енергия винаги нещата се подреждат :)

Аз днес бях на док и се оказа има доминантен фуликул в левия яйчник и най-вероятно ову  предстои, така че не съм от очакващите а от ловуващите.

Док ме посъветва да не разчитам на тестовете за ову, защото това че отчитат пика на ЛХ не означава че след това настъпва ову. Най-сигурния начин да разбереш кога ще има ову се оказва ултра звуковия преглед. Той се занимава и с инвитро, добър специялист е и това което ми каза доста ме изненада, но със сигурност го знае от дългогодишната си практика.
Обясни ми че е обикновено от 5 цикъла, само в един има овулация, така че чудото на природата е наистина БОЖА работа.

Пожелавам на всички нас да се заредим с много търпение и спокойствие и любов за да посрещнем с хармония чудото подготвено за всяка от нас.

Явно рецептата е много любов и то редовно. :) :heartbeat: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :heartbeat: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :heartbeat:
« Отговор #118 -: Януари 07, 2009, 20:48:15 pm »
rrrosi изненадаме това, което ти е казал докторът - на 5 цикъла един с Ову, не съм голям специалист, но от това което съм чела, разбрах, че анувулаторен цикъл има един може и два пъти в годината \ освен ако няма някакви други проблеми \. А за тестовето за Ову то е ясно, че няма как да кажат със сигурност \например при поликизтоза дават грешни + резултати\, но нали затова се мери и БТ, за да се провери дали наистина е имало О. Иначе спор няма фоликуметрията е най-сигурния начин за проследяване на Овуто. Напише повече за миналия преглед, може и другите да се включат с коментар. Успех и дано всичко е ОК и скоро видиш + тестче :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #119 -: Януари 07, 2009, 20:52:36 pm »

И аз съм такава,мисля вече през февруари ,март да се записвам и аз в списъците :wink:
Тази седмица  ще пусна генетичните и имунологичните(най-после намерих време) ще видим там какво ще излезе.
Деница радвам се за теб :crossfingers: :bighug:
[/quote]

Лейла за какво търпение говориш??? Направо се побърквам като си легнеме нощно време  :wink:...
А ти ми говориш чак за март месец?! Никакъв март! Предлагам още февруари да се включваме в списъците  :lol: