Мили момичета, тръгнах си! Тази вечер си тръгнах от дома на моята половинка!Вече и аз не си спомням за какво се скарахме и пак закачихме болната за мен тема "забременяване", при което аз се разплаках и избягах в кухнята! Той стана и излезе от стаята. В този момент си помислих, че ако сега нямам подкрепата му вероятно никога няма да я имам. Казах, че си тръгвам,а той, че ако изляза от вратата никога няма да се върна обратно! Толкова ме болеше, толкова ми беше мъчно, че сълзите ми не спираха. Тогава той каза, че е по-добре да си отивам и аз това и направих! Сещате се как се чувствам сега, ще ми се моментално да звънна, да кажа, че съжалявам, да се извинявам, но знам, че няма смисъл! Искаше ми се да извика след ммен, да ми каже че съм важна, да ме спре в снежната вечер....Таксиджията не ми взе пари, просто не можах да сдържа сълзите си в таксито....Сега приличам на булонка- подута от рев и просто нищо няма вече смисъл! Нито каква е температурата ми, нито дали ще ми повлияе кортикостероида, нито нищо...Просто ми се ще да не съм жива, да не ме боли толкова! Незнам дали бях права, просто исках сила, любов, вяра, че не съм сама, че и утре ще бъда обичана, че...майната му! Болиии, защо Боже, защо!?