0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С надежда за много +++(29.12-4.01)
« Отговор #20 -: Декември 29, 2008, 11:18:36 am »
Криска много се зарадвах :).Сега ти желая много почивка и много положителни мисли и...всичко да е наред през следващите 9 месеца :D

« Отговор #21 -: Декември 29, 2008, 11:23:20 am »
Добро утро и от мен! Снощи позвъних на д-р Тодорова претиснена че вече 45 дена след кюртажа заради мисседа не ми идва, и тя ми каза да си направя тест. Казах й че няма смисъл защото се пазиме (прекъснато), но тя ме накара.
Та не бях в списъка на очакващите но днес сутринта видях + тест! Направо немога да повярвам и немога да проумея как е станало - явно по коледа наистина стават чудеса... Още немога да се зарадвам защото не това бяха плановете! Тъкмо ми излезнаха имунологичните изследвания в които се откри проблема при мен и само чаках да дойде 7ми януари за да ми назначат лечението а то вижте какво стана...

Приятен ден от мен на всички
Криска в никакъв случай не искам да те разочаровам, но тестовете за бременност могат да отчетат + резултат до 8 седмици след прекъсване на бременност /поради раждане, аборт/. Дано не е това и наистина е бременност и организма ти да е успял да се възстанови след миседа.  :crossfingers: :crossfingers:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #22 -: Декември 29, 2008, 11:37:50 am »
Добро утро и от мен! Снощи позвъних на д-р Тодорова претиснена че вече 45 дена след кюртажа заради мисседа не ми идва, и тя ми каза да си направя тест. Казах й че няма смисъл защото се пазиме (прекъснато), но тя ме накара.
Та не бях в списъка на очакващите но днес сутринта видях + тест! Направо немога да повярвам и немога да проумея как е станало - явно по коледа наистина стават чудеса... Още немога да се зарадвам защото не това бяха плановете! Тъкмо ми излезнаха имунологичните изследвания в които се откри проблема при мен и само чаках да дойде 7ми януари за да ми назначат лечението а то вижте какво стана...

Приятен ден от мен на всички
Криска в никакъв случай не искам да те разочаровам, но тестовете за бременност могат да отчетат + резултат до 8 седмици след прекъсване на бременност /поради раждане, аборт/. Дано не е това и наистина е бременност и организма ти да е успял да се възстанови след миседа.  :crossfingers: :crossfingers:

Преди няколко дена като видях че вече доста време не ми идва реших да си направя тест и беше -. Снощи беше с бледа 2ра черта. Ще изчакам до края на седмицата и ще пусна още един!

Танче, Парси и всички други - знам че се радвате заедно с мене и искам да знаете че сте ми огромна подкрепа  :bighug:
*
« Отговор #23 -: Декември 29, 2008, 11:56:12 am »
Успех и от мен Криске ;) Стискам то палци много силно :) И се пази  :pink_dust_1:

« Отговор #24 -: Декември 29, 2008, 11:58:27 am »
Преди няколко дена като видях че вече доста време не ми идва реших да си направя тест и беше -. Снощи беше с бледа 2ра черта. Ще изчакам до края на седмицата и ще пусна още един!
Успех и късмет до края ти пожелавам, лека и безпроблемна бременност и най-сетне да дочакаш срещата си с бебчо!
« Отговор #25 -: Декември 29, 2008, 12:09:14 pm »
Криска, стискам ти силно палци втората чертичка наистина да е коледното чудо. Ти само се пази много от притеснения и негативни емоции. Само позитивните мисли помагат на чудесата да се случат. :D

На мен ми предстои преглед и предполагам доста изследвания, но чак след новогодишните празници, че се оказва доста съмнително дали изобщо имам овулация. За сега ни остава само да ловуваме с надежда, пък след празниците ще видим каква е картинката при мен. :?

Хайде мацки, да се настройваме за празнични емоции и много новогодишни изненади +++++++++++++++++++++ да излязат от торбата с подаръците.

Трябва и малко работа да се свърши днеска, за последно тази година и после няколко дни  :kaos7: :coke: :dance2: :occasion10: tree2a
*
« Отговор #26 -: Декември 29, 2008, 12:35:54 pm »
Честита нова темичка :D
Да я напълните със много ++++ резултати.
Криска, :crossfingers: твоето чудо да се е случило.
Вярвайте , че чудеса се случват. Обичам ви много и ви  :bighug: :blowingdust:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #27 -: Декември 29, 2008, 12:41:05 pm »
Здравейте и от мен мили мои красавици! Честина нова темичка да е пълна, тя вече е, саво с ++++++++++
Парси, невероятна си, всички овации са за теб мила, от добър човек само добри неща получаваме! :P
Криска,  :crossfingers:, кога трябва да отидеш да те прегледат, дано да е твоето коледно чудо.
Целувки на всички!

« Отговор #28 -: Декември 29, 2008, 12:55:36 pm »
Ей, Виленце и ти получи един подарък като мен, мани,мани  :balk_144: Толкова се надявах поне на теб да се усмихне щастието....Но няма да се отчайваме,аааааа!Знам,че за сметка на това ще имаме най-хубавите бебета,защото ще са много мечтани и желани  :bighug: :balk_600: Нова Година,с нов цикъл-НОВ КЪСМЕТ  :balk_56: :balk_71: santa2
Целувки,миличка!!!И горе главата!
Нищо мила,следващият месец може и да е нашият :)...Болката е голяма,но като е споделена не боли толкова много...и нас ще огрее щастието :)
« Отговор #29 -: Декември 29, 2008, 13:12:09 pm »
Успешна седмичка ви пожелавам,пълна с много :bfp:.
Криска,тихичко честито.
« Отговор #30 -: Декември 29, 2008, 13:31:56 pm »
Абе момичета , да ви попитам нещо. От два дни не съм яла , а коремът ми е издут и яко ме боли.  :x :x :x Май и колики ми се появиха. Кажете какво да пия?
« Отговор #31 -: Декември 29, 2008, 13:36:35 pm »
Скъпи мои,искам да Ви пожелая само положителни емоции и положителни тестчета през Новата 2009, а всички напразни надежди да си заминат с 2008  :bighug:
Изпращам Ви нещо много красиво!  :bori_023: :bori_023: :bori_023: tree2a
http://mysticolors.com/?p=12

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #32 -: Декември 29, 2008, 14:31:33 pm »
Здравейте и честита нова темичка, тази ще е доста дълга май цяла година ще продължи :drunk: :dating: пожелавам на всички тази седмица да се напразнуват, налудуват НАЛОВУВАТ и то успешно всички и новата година да дари всички с малки и прекрасни бебчета.
 Аз все още си чакам моето във вкъщи съм си и даже споре докторите има време на видеозона ми излиза 17 януари въпреки всички че имам чуството че всики момент ще дойде бебка, пожелавам на всички да изпитат това чуство много скоро.
Хиляди целувки на всички.

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #33 -: Декември 29, 2008, 16:08:02 pm »
Криси, успех ви пожелавам :D И нека този път всичко да е наред :P
*
« Отговор #34 -: Декември 29, 2008, 16:54:50 pm »
Криска, страхотна новина!  :crossfingers:
*
« Отговор #35 -: Декември 29, 2008, 18:05:37 pm »
Привет мацки!
Аз да се оплача само наминавам.Да не видя нещо и сакън да не остана назад, имам си еддна новогодишна уреаплазма.Ще пием хапове с милото, дано я сборим бързо, че аман!Роузи,Вили видяхте  ли ква съм съпричастна :(
Айде целувки на всички
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #36 -: Декември 29, 2008, 19:13:50 pm »
Здравейте,момичета!

Криска,честито мила! Дано този път всичко да е наред! Успех и само хубави емоции!

А при мен няма нищо интересно-чакам си кротко да дойде 6.01.2009 и се надявам този път да видя  :bfp:

Успех на всички и весело посрещане на НГ!
07.10.2009
« Отговор #37 -: Декември 29, 2008, 19:32:02 pm »
Ех Мери,и ти ли  :bighug:дано не е много упорита и бързо да я изтребете.Вили ,тя успя ,ама утре ще видим док какво ще ме прави вече :D.
Колева,много си съмнителна,пу-пу... :crossfingers:

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #38 -: Декември 29, 2008, 19:36:49 pm »
Добър вечер,честита ни нова темичка,а на Парси огромно БЛГОДАРЯ за темата.Дано да се напълни с много пол.тестове.
Криска стискам палци двете чертички да са наистина две.
Лека вечер ,момичета.
Аз ще си постоя още в очакващи нищо че съм с една чертичка,ама до като не ми дойде ще си очаквам.
« Последна редакция: Декември 29, 2008, 19:42:14 pm от marina75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #39 -: Декември 29, 2008, 19:48:36 pm »
Здравейте мацки 1
Криска браво много ни зарадва стискам палци всичко да е  на ред!
Айде лека !
И весело посрещане на Новата 2009 !
Дано тя да е още по плодовита!
[/url]