0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Добро утро и от мен! Снощи позвъних на д-р Тодорова претиснена че вече 45 дена след кюртажа заради мисседа не ми идва, и тя ми каза да си направя тест. Казах й че няма смисъл защото се пазиме (прекъснато), но тя ме накара.Та не бях в списъка на очакващите но днес сутринта видях + тест! Направо немога да повярвам и немога да проумея как е станало - явно по коледа наистина стават чудеса... Още немога да се зарадвам защото не това бяха плановете! Тъкмо ми излезнаха имунологичните изследвания в които се откри проблема при мен и само чаках да дойде 7ми януари за да ми назначат лечението а то вижте какво стана...Приятен ден от мен на всички
Цитат на: kriska в Декември 29, 2008, 09:32:22 amДобро утро и от мен! Снощи позвъних на д-р Тодорова претиснена че вече 45 дена след кюртажа заради мисседа не ми идва, и тя ми каза да си направя тест. Казах й че няма смисъл защото се пазиме (прекъснато), но тя ме накара.Та не бях в списъка на очакващите но днес сутринта видях + тест! Направо немога да повярвам и немога да проумея как е станало - явно по коледа наистина стават чудеса... Още немога да се зарадвам защото не това бяха плановете! Тъкмо ми излезнаха имунологичните изследвания в които се откри проблема при мен и само чаках да дойде 7ми януари за да ми назначат лечението а то вижте какво стана...Приятен ден от мен на всичкиКриска в никакъв случай не искам да те разочаровам, но тестовете за бременност могат да отчетат + резултат до 8 седмици след прекъсване на бременност /поради раждане, аборт/. Дано не е това и наистина е бременност и организма ти да е успял да се възстанови след миседа.
Преди няколко дена като видях че вече доста време не ми идва реших да си направя тест и беше -. Снощи беше с бледа 2ра черта. Ще изчакам до края на седмицата и ще пусна още един!
Ей, Виленце и ти получи един подарък като мен, мани,мани Толкова се надявах поне на теб да се усмихне щастието....Но няма да се отчайваме,аааааа!Знам,че за сметка на това ще имаме най-хубавите бебета,защото ще са много мечтани и желани Нова Година,с нов цикъл-НОВ КЪСМЕТ Целувки,миличка!!!И горе главата!