0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Странно нещо в менструалтната кръв
« -: Декември 28, 2008, 18:27:35 pm »
Здравейте!Търсих подобна тема, но не намерих, ако се повтарям се извинявам. Та, накратко за въпроса ми. Цикъл на 41 ден след инсеминация, на 17 ден, на три спукани фоликула. От 18 ден Утрогестан 2х2 вагинално. Правих два уринарни теста - отрицателни. Четири дена преди да текне ярката кръв - кафеникаво зацапване. Днес ми дойде лелката с якра кръв - но това което видях на тоал. хартия ме хвърли в оркестъра - освен кръвта и червените ципи от лигавицата видях и нещо бяло, но не слуз,а с друга консистенция, приличащо на бяло малко пърцалче, като плътна ципа, ама и аз го обясних. Притесних се, защото до сега съм виждала само червена слуз, освен ярката кръв. Дано сте ме разбрали. Не мога да отида на доктор, защото сега почиват и малко се шашнах...
« Последна редакция: Декември 28, 2008, 18:29:06 pm от ivetod »
*
Re: Странно нещо в менструалтната кръв
« Отговор #1 -: Декември 28, 2008, 18:58:30 pm »
Ами аз не мога да си обясня,защо след толкова голямо закъснение не си се обадила по-рано на лекаря си?Според моите сметки си 24 ден след инсе,нали?Напълно е възможно теста ти да не е отчел правилно и да е станало нещо....Моя съвет е още утре намери някой да те види или поне се консултирай с твоя лекар по телефона.Успех!
*
« Отговор #2 -: Декември 28, 2008, 22:35:19 pm »
Аз мисля, че това, което си изхвърлила е лигавица и е такава заради инсето. Аз лично, след успешния за кратко инвитро опит, изхвърлих едно доста голямо парче нещо си (подобно на това, което описваш) и дори звънях на док, но той ме успокои, че е нормално. Да спомена, че докато го изхвърля бяха големи болки, голямо нещо, а след това нещата се успокоиха.
Късмет и ни дръж в течение!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #3 -: Декември 28, 2008, 23:17:30 pm »
след инсе и аз изхвърлих големи парчета, да не кажа съсиреци. но за твое успокоение е добре да се консултираш с лекар.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #4 -: Декември 29, 2008, 06:41:59 am »
И аз след първата инсемин.,като ми дойде много се уплаших изтичаха какви ли не странни работи и веднага информирах док.,каза ми че тия менструации след неуспешни АРТ не са като нормалните,да не се плаша не е нищо страшно.И така беше и след втория неуспешен опит,само дето след първия адски много ме болеше и трите дни докато ми тече,а след втората абсолютно никакви болки нямах,а по принцип съм с болезнен цикъл.Но ти не е излишно разбира се да се консултираш с док.,нека те прегледа да си спокойна.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #5 -: Декември 29, 2008, 11:32:35 am »
Благодаря ви момичета! Днес почти няма кръв само продължи кафеникавото зацапване, звънях на док, но ямно е зает и не отговаря, ще продължа да звъня. Да си призная много се уплаших, защото тези дни носи много тежки неща, дърва и т.н. и реших да не е станало нещо, в същото време имах /-/ уринарни тестове /док каза след инсето де не правя кръвен, а ур. е достатъчен/. Та така...Много ви благодаря. Успехи през Новата година!
*
« Отговор #6 -: Декември 29, 2008, 20:40:18 pm »
Да си призная много се уплаших, защото тези дни носи много тежки неща, дърва и т.н. и реших да не е станало нещо
8O след процедура не се правят такива неща,трябвало е да почиваш по-вече
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #7 -: Декември 30, 2008, 06:37:16 am »
Да си призная много се уплаших, защото тези дни носи много тежки неща, дърва и т.н. и реших да не е станало нещо
8O след процедура не се правят такива неща,трябвало е да почиваш по-вече
Ааааааа,ама така не се прави,защо вдигаш тежко,ще ти се карам да знаеш.Какви ти дърва,на мен мъжът ми не дава и прахусмокачка да пускам след процедура,той се оправя,не че имам успешна процедура,но пък за пазенето се пазя,да знам че не съм навредила аз с нещо.Пък и док.не те ли предупреди да се пазиш и нищо тежко да не вдигаш,та дори и стол?Ей,няма да правиш така.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #8 -: Декември 30, 2008, 16:46:29 pm »
Ами и аз в къщи след прооцедури нищо не правех /за предишните говоря/, но сега мъжът ми се е тръшнал болен с висока Т и затова аз бях мъжът в къщи, пък и нали видях /-/ на теста се поотпуснах да нося тежко. Както и дае, миналото минало, сего да гледаме какво ще стане през новата година :bighug: