0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене-помощ
« -: Декември 28, 2008, 16:11:20 pm »
Моля ако можете да ми помогнете бременна съм съвсем от скоро дори още не мога да повярвам чаках 6 год близо.Бях на лекар каза че е много рано още но аз в истерията си си правя вече 3 ти тест и са все положителни. Проблема е че имам кървене което не спира цяла седмица пия Дуфастон и Нош-па но промяна няма.
Мола ви за съвет
Re: Кървене-помощ
« Отговор #1 -: Декември 28, 2008, 16:22:47 pm »
Потърси по-добър гинеколог и то спешно.
*
« Отговор #2 -: Декември 28, 2008, 16:24:41 pm »
И аз съм на това мнение - потърси второ мнение. Може да се наложи и инжекции да ти сложат. Какъв цвят е кървенето?
« Отговор #3 -: Декември 28, 2008, 16:27:49 pm »
Сега е тъмно преди това беше светло червено.
Не ми се струва нормално да пия цяла седмица дуфастон и да няма никаква промяна напротив усилвасе.
« Отговор #4 -: Декември 28, 2008, 21:01:40 pm »
Здравей! Може би трябва да ти се увеличи дозата на Дуфастона. Когато имах проблеми през бременността доктора ми беше изписал Дуфастона 3х2. Лежи си и не ставай от леглото. Много е важно да си спокойна и позитивно настроена. Но все пак трябва да потърсиш добър лекар, който да се бори с теб!
« Отговор #5 -: Декември 28, 2008, 21:06:07 pm »
Не е достатъчно само да се пие дуфастон. Аз когато бях в това положение ставах само до тоалетната. Също така и  добрия лекар е от голямо значение.
*
« Отговор #6 -: Декември 28, 2008, 21:57:26 pm »
Момичетата са прави. Спешно потърси второ мнение и изцяло на легло докато лекарят не каже, че опасност няма. Аз бих сменила дуфастона с Утрогестан, ама това е лично мнение. Пий си и ношпа, за да избегнеш контракциите.
« Отговор #7 -: Декември 29, 2008, 19:28:35 pm »
Благодаря на всички утре съм на лекар
Чакам с нетърпение :oops:
« Последна редакция: Декември 29, 2008, 19:38:59 pm от MEGI_KZ »
« Отговор #8 -: Декември 29, 2008, 19:36:56 pm »
Пак съм аз междодругото днес бъх на лекар казами че не вижда бременност макар че си правя вече 4 тест включително и днес след прегледа и пак ми е положителен тези доктори незнам,,,,,,,,,,,,,,
А може пък и да не съм бременна вече откачам но тестовите са факт :(
Утре ще чуя и другия лекар
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #9 -: Декември 29, 2008, 20:36:49 pm »
Това "KZ" в подписа ти - Казанлък ли означава?
Ако е така, разходи се до Пловдив. Не желая да правя реклама, но доктор Даскалов е ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР.
Тези четири теста за бременост сигурно са уринарни. Някой от лекарите да ти спомена, че е редно да се направи бета ЧХГ кръвен тест и то два с периодичност 48 часа един от друг?

П.П. А какво означава "бременна съм след 6 години " в смисъл:
а/ 6 години на принципа "успокой се и ще стане"
или
б/ някакъв период от време от тези 6 години, в който репродуктивен специалист е помогнал за разрешаването на проблема?

« Отговор #10 -: Декември 30, 2008, 07:19:37 am »
Здрасти пак от мен
Ами ходих по доста лекари включително последната година при доктор Стаменов никой от лекарите не ми постави диагноза просто нищо ми няма и на мен и на съпруга ми обаче не забременявам.При Стаменов последно правих инсиминация за която поради ред причини не ми се говори след това реших че ще почина и така направих близо година не съм ходила никъде.Този месец най неочаквано цикъла ми закъсня което не е обичайно след 7 дневно дакъснение си направих първия тест след още един ден друг и все положителни така че реших че е време да отида на лекар междувременно ми се появи и кървенето но лекаря каза че не вижда още бременност и така изписа ми Дуфастон но шпа и  29,12 пак на преглед кървенето ми се увеличи пред тези дни и вчера с нетърпение пак на лекар и пак нищо аз естествено пак си взимам тест той пак е положителен и аз съм в истерия.Днес съм на лекар в Ст,Загора и така
« Отговор #11 -: Декември 30, 2008, 09:50:48 am »
Меги, първо, силно се надявам нещата да се развият по най-добрия начин при теб.

За тестовете, lady_11 е писала за кръвни тестове през 48часа, защото при нормална бременност в матката, за 48ч бетаЧХГ се удвоява, два последователни теста биха показали дали е така. При извънматочна тези стойности ще растат, но с по-нисък темп, т.е. за 48ч няма да стигне стойност приблизително 2 пъти по-висока от предишния път. Това е ранен индикатор за евентуална извънматочна бременност, която съответно няма и как да се види на ехограф в матката.

Разбира се, желая ти нищо подобно да няма при теб, но все пак направи всичко каквото трябва - добър гинеколог и кръвни тестове. Късмет и горе главата!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #12 -: Декември 30, 2008, 10:16:03 am »
Меги, при кой лекар ще ходиш в Стара Загора? Тук има не повече от двама, на които аз бих се доверила.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

« Отговор #13 -: Декември 31, 2008, 08:19:53 am »
Ходих вече в часната клиника Иван Иванов е доктора казаха ми че вероятно още преди да ми се оформи сакчето съм направила аборт затова тестовите ми са положителни или другото е извън моточна бременност.Ще продължа да пия Дуфастон още една седмица и ще си правя тестове през ден това ме посъветва,
Жалко толкова го исках това бебе, :(
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #14 -: Декември 31, 2008, 08:24:17 am »
Меги ще го имаш бебето. Прегръщам те.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #15 -: Декември 31, 2008, 09:16:09 am »
Благодаря ти
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #16 -: Декември 31, 2008, 11:33:03 am »
  Меги,ще гушнеш своето детенце!Сега не се отчайвай,не било писано.Горе главата,до успеха!Ще стане!Почивай сега. :bighug:
« Отговор #17 -: Декември 31, 2008, 12:27:40 pm »
 Имаш ли болки? Направи ли си кръвен тест?
 Много съжалявам за това , което ти се случва! :(
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #18 -: Декември 31, 2008, 15:56:03 pm »
Меги, много съжалявам! Прегръщам те и ти желая новата година да ти донесе така желаното и очаквано бебче!  :bighug:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #19 -: Януари 01, 2009, 18:47:17 pm »
Ходих вече в часната клиника Иван Иванов е доктора казаха ми че вероятно още преди да ми се оформи сакчето съм направила аборт затова тестовите ми са положителни или другото е извън моточна бременност.Ще продължа да пия Дуфастон още една седмица и ще си правя тестове през ден това ме посъветва,
Жалко толкова го исках това бебе, :(

Какви тестове - кръвни или уринарни?
Ако е извънматочна бременост , би трябвало да се види. Дигни си дупето и отиди при доктор Даскалов в Пловдив. Той поне знае какво вижда  на ехографа, а не работи с вероятности.