0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #80 -: Януари 15, 2009, 16:49:16 pm »
Все така ми се спи постоянно,едвам си отварям очите сутрин и след 20 мин. пак заспивам.БТ е добра :) И аз си подържам 37.2 и не мърдам от там :) Аз си казах,че сме се наговорили с Виленцето ;) Фибчо,а твойта Т как е :) Имаме ли  "затопляне" :sunshine: :ywoohoo:

« Отговор #81 -: Януари 15, 2009, 20:04:48 pm »
чудесна Т имаш... :D :D :D
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #82 -: Януари 15, 2009, 21:04:02 pm »
Плами графиката ти е супер и при токова сърчица това трябва да е твоя месец :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #83 -: Януари 15, 2009, 22:18:12 pm »
Пламчо,силно те гушкам и стискам палци :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #84 -: Януари 15, 2009, 22:19:28 pm »
Ох,не знам :( Като не я нанасях нещата ми изглеждаха по-розови :( Сега е много еднаква,въпреки,че си имам 37.2  :balk_144: Не ни остава нищо друго,освен да чакаме :)

« Отговор #85 -: Януари 15, 2009, 22:36:10 pm »
Фибчооооо,къде си,душичко  :bighug: Ти няма ли да нанасяш данните?! И на теб днес ти пожелавам Нали знаеш и ти,че овуто може да бъде 24-48 часа след "+" тестче :) Още малко и после почивка :) да те почeрпя нещо специално за повдигане на духа!  :D A за да не се сърди и мъжо

*

fibo

• 2168
« Отговор #86 -: Януари 15, 2009, 22:39:48 pm »
хе хе хе,задължително ще го почерпя :D
благодаря,след днешното ходене по мъки,имам нужда от нещо сладко :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #87 -: Януари 16, 2009, 01:10:15 am »
 :D Плами графиката ти е чудесна а и признаците и симптомите, които имаш много ми харесват - айде дано дано :Dтози месец да е Чудото :wink:
« Отговор #88 -: Януари 16, 2009, 11:02:48 am »
Ох,не знам :( Като не я нанасях нещата ми изглеждаха по-розови :( Сега е много еднаква,въпреки,че си имам 37.2  :balk_144: Не ни остава нищо друго,освен да чакаме :)
И моята е такава...като съм я закотвила на 37.2 и не мърда ни надолу,ни нагоре...макар,че все си мисля,че ми предстои още едно малко покачване...но и даже да не стане 37.2 си е хубава Т и по-добре да си стои на толкова,отколкото по-ниска.А пък и е далечко за М,както за мен ,така и за теб...така,че поне засега няма за какво да се притесняваме :D... :bighug: :hug2:
*

fibo

• 2168
« Отговор #89 -: Януари 16, 2009, 11:45:36 am »
Пламчоооо,ех май май,тоя месец  8).....дано...пожелавам ти го....от все...
Борко Бърборко
« Отговор #90 -: Януари 16, 2009, 11:55:26 am »
Днес БТ падна   :balk_144: Наистина ми е рано за цикъл! Дано утре се покачи пак,че направо ще се побъркам :( Фибчо,и твоите картинки носят толковааааа положителна енергия!Вече забравих как се почуствах сутринта  :bighug:

*

fibo

• 2168
« Отговор #91 -: Януари 16, 2009, 12:04:42 pm »
АА,аз от тебе видях :wink: :D ,ти тука си ни настроението...няма да се отпускаш,ще стане - ще видиш :wink:
чакай сега пак една картинка да ти потърся...
ето...
Борко Бърборко
*
« Отговор #92 -: Януари 16, 2009, 12:44:24 pm »
 :lol: :lol: :lol: О леле ще се пръсна от смях (разсънихте ме бе) много е сладък този малък мъж и май е гладничък :lol: :jump12:
Пламче може този лек спад да е от имплантация- а и както казва Вили има много дни до лелката, така ще се наслаждавай сега на момента с надеждата за бременност както правя и аз :D :hug2:
« Отговор #93 -: Януари 16, 2009, 12:58:23 pm »
Хахахаха,този малък мъж прилича на мойто слънце :) Само така-нека повече усмивки да ни съпътстват от сега нататък ;)  :bighug:

« Отговор #94 -: Януари 17, 2009, 23:11:24 pm »
Пламчо,въобще не се притеснявай за този спад,утре е съвсем възможно да започне отново да се повишава :D...мнооогоооо ти е рано за М.. :bighug:
« Отговор #95 -: Януари 18, 2009, 11:29:57 am »
Имам повишениееее! 37.3 и не можах да повярвам! Даже я мерих втори път :) Виленце,и ти си я закотвила едно хубаво :) Дано не мръдне от тези стойности няколко месеци за напред ;) :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #96 -: Януари 18, 2009, 11:37:49 am »
Имам повишениееее! 37.3 и не можах да повярвам! Даже я мерих втори път :) Виленце,и ти си я закотвила едно хубаво :) Дано не мръдне от тези стойности няколко месеци за напред ;) :bighug: :bighug: :bighug:
мерси,миличка!дано,дано,дано!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за теб!!!
*
« Отговор #97 -: Януари 18, 2009, 13:15:37 pm »
 :D :D :DБраво Плами само така дръж я тая температура и не я пускай  :wink: :crossfingers: :crossfingers: :cheerleader:
*

fibo

• 2168
« Отговор #98 -: Януари 18, 2009, 15:02:05 pm »
Пламчо,така като гледам,ми се струва,че тоя месец ще се похвалиш с  :bfp:
почти съм сигурна,дори!!!
Борко Бърборко
« Отговор #99 -: Януари 18, 2009, 17:49:26 pm »
От Вашите усти в Божиите :balk_112: Нещото,което ми прави впечатление е,че съм много спокойна и не го мисля толкова :) Ако има да става-ще стане :)Остава ни още не толкова много време в чакане,така,че нека се отдадем само на положителни мисли,нали  :balk_602:
Гушкам Ви и Ви целувам много,многоооооо :bighug: :crossfingers: :crossfingers: