0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #40 -: Януари 05, 2009, 13:35:38 pm »
наистина БТ е по-високичка!!!на какво ли се дължи?друг път била ли ти е БТ така висока в първа фаза?
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #41 -: Януари 05, 2009, 13:55:07 pm »
наистина БТ е по-високичка!!!на какво ли се дължи?друг път била ли ти е БТ така висока в първа фаза?
нямам си и на идея защо може да е така,ти потърси ли си друг доктор?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #42 -: Януари 05, 2009, 14:43:27 pm »
Нямам си и на идея, а досега никога не е била такава!В сряда ще ходя на преглед и ще видим каква сме я свършили...Денис ми спомена за хиперстимулация на щитовидната жлеза или вътрешна инфекция...Оффффф,вече наистина не знам!

« Отговор #43 -: Януари 05, 2009, 16:49:24 pm »
Мила, и аз имам странно високи темп. в началната фаза и утре съм на док. искам и за това до го питам. Ще споделя като ми каже, знам че при всеки сучаят е уникален, но може да инфото да ти помогне да се ориентираш.

Аз имах съмнение, че при мен е от настинката, но не знам дали е възможно тя да оказва влияние.
« Отговор #44 -: Януари 05, 2009, 16:55:13 pm »
Фибчо,още не съм решила за смяната на доки.Да мине сряда пък ще му мисля.Аз съм доволна поне засега най-вече заради отношението,но то резултатът е важен  :D :lovedock:

*

fibo

• 2168
« Отговор #45 -: Януари 06, 2009, 00:30:12 am »
аз не казвам нищо за човека :D,ама ми е нещо странно да стимулираш някой без да си го видял накъде са му нащата,това имах в предвид :D,как ти определи дозата,от къде знае,че нямаш запушени тръби нпр,или не образуваш по принцип повече Ф,или нямаш кистичка,в смисъл,ей така хоп на пий ей туй - пък ще видим....дано всичко да е наред де,това сега е по-важно :D
Борко Бърборко
« Отговор #46 -: Януари 06, 2009, 09:35:02 am »
 :D Утре е денят и ще видим дали всичко е наред за този месец.Мен наистина ме притеснява тази висока БТ,но няма какво да направя засега. :bighug:

*

fibo

• 2168
« Отговор #47 -: Януари 06, 2009, 22:55:29 pm »
Вярно,че ти е висока БТ ама дано всичко да е наред....стискам палци,Денис каза ли нещо?Питала ли си?? :hug2: :crossfingers:
Борко Бърборко
« Отговор #48 -: Януари 06, 2009, 22:58:36 pm »
Цитат
LH  е по-висок от ФСХ - това означава, че ще има повече от 1 фоликул и може и да няма О.
Тестостерона ти е висок /може да е признак за СПКЯ/.
Естрадиола също ти е висок /може причината да е пак   повече фоликули/
Добре е да те види лекар на УЗ в дните преди предполагаема О.
Добре е да правиш и тестове за О. и когато е (+) да отидеш на УЗ.
Въпреки, че ЛХ-то е доста подвеждащо при ПКЯ.
Това каза Денис  :balk_145:

*

fibo

• 2168
« Отговор #49 -: Януари 06, 2009, 23:02:05 pm »
Да и на мен така ми каза за предния МЦ,въз основа на БТ,и че тестовете могат да са подвеждащи,хормони не си правих тогава...нямаше как...ще видим как ще е тоя месец...
Борко Бърборко
*

fibo

• 2168
« Отговор #50 -: Януари 08, 2009, 11:26:53 am »
Душата ти вчера не трябваше ли да си на доктор????
Борко Бърборко
« Отговор #51 -: Януари 09, 2009, 12:06:38 pm »
плами и твоя момемт наближава!!! :lol:Пожелавам ти късмет,дано уцелите яйцето!!! :D
« Отговор #52 -: Януари 09, 2009, 12:15:15 pm »
Днес ще разберем :) Имам час при доки и той ще си каже тежката дума ;) Аз още се двоумя дали да не го помоля да ми бие Прегнил и да спукаме ние фоликулчето,защото те се пукат сами,но чак като стигнат 30мм,а това си е по-скоро киста и според мен не са годни за оплождане яйцеклетки :(

« Отговор #53 -: Януари 09, 2009, 12:40:28 pm »
Сега ако ви кажа нещо,може и да ми се смеете  :D Реших да си наложа диетка за сваляне на килограмите,тъй като четох преди време,че ако си с ПКЯ,а моя доки каза,че са слабо ПКЯ,може да нормализираш нещата при намаляване на теглото  :oops: Аз преди 1год. и половина бях 53кг.,а сега съм 65!!!И реших да си върна килограмчетата :)Някой от Вас да знае нещо по въпроса  :wink:

*

fibo

• 2168
« Отговор #54 -: Януари 09, 2009, 13:41:21 pm »
Плам4о,от 5 години се занимавам с фитнес,в момента работя като фитнес инстуктор,и като катакъв искам да ти кажа 65 кг НЕ са наднормено тегло,за проблеми с ПКЯ и МЦ става въпрос за хора с  тегло над 70-80кг и то пак не е закон,ПКЯ може да се дължи на хормонален дисбаланс,но моля те не се побърквай по диети - няма ни6то по-ло6о от това,освен да си сбърка6 организма о6те пове4е,6том има6 редовен МЦ,зна4и не е от наднормено тегло!!!Ограни4аването на храната може да доведе до витаминознанедостатъ4ност и куп др проблеми ако не го направи6 както трябва,о6те пове4е ако прави6 опити за беб4е :D :wink:
ааа,не ме карай да ти се карам,опитай просто да спре6 сладкото и 6околад4етата,наложиси режим на хранене,не просто ей така когато ти се при6те,сутри -обед -ве4ер,опитай да се храни6 всеки ден по едно и съ6то време,мн плодове,зелен4уци,колкото може пове4е прясна,свежа храна...манджите ги поограни4и(колкото и да ме наругаят сега бабите),но супи4ка си хапвай спокойно,6те има резултат,6те види6,само не гладувай...разделното хранене е съ6то добра идея,стига да приема6 достатъ4но коли4ества храна :D,пий вода и сокове поне 2.5л на ден
дълъг пост стана ама се развихрих не6то :D :D :D
Борко Бърборко
« Отговор #55 -: Януари 09, 2009, 14:53:35 pm »
Душица си ми ти :)
Закъснявам за доки,но ще пиша като се върна  :bighug:

« Отговор #56 -: Януари 09, 2009, 15:02:02 pm »
И аз съм против диетите...според мен 65кг не са толкова много...фибчо е права,наблегни повиче на плодове и зеленчуци,ако пиеш кафето със сметана-спри я,пий го черно,ограничи газираните напитки,особено тези който имат захар,по-добре минерална вода и най-вече сладките лакомства :)...и ще видиш,че и килцата постепено ще се нормализират...:bighug:
*

fibo

• 2168
« Отговор #57 -: Януари 09, 2009, 16:26:11 pm »
И аз съм против диетите...според мен 65кг не са толкова много...фибчо е права,наблегни повиче на плодове и зеленчуци,ако пиеш кафето със сметана-спри я,пий го черно,ограничи газираните напитки,особено тези който имат захар,по-добре минерална вода и най-вече сладките лакомства :)...и ще видиш,че и килцата постепено ще се нормализират...:bighug:
Много вярно казано,газираните напитки не само са ло6и за стомаха,възбуждат нервната система и трупат килца :?
Борко Бърборко
« Отговор #58 -: Януари 09, 2009, 19:41:06 pm »
Момиченца-кокиченца,върнах се от доки и съм изпаднала в ужас  :balk_145: Имам фоликулче от 20мм и аз го помолих ако може да ми бие Прегнил или нещо подобно,за да не чакаме да се спука сам.Той ми би 2 инжекции Decapeptyl 0.1 и това беше.Каза ми да отида другата седмица пак.Прочетох много лощи неща за тези инжекции и,че май въобще не са за това,а по скоро  "за предотвратяване на спонтанна овулация"!!!!Точно това ме потресе!Мисля даже да пусна нова темичка  :ask: :balk_145:

« Отговор #59 -: Януари 09, 2009, 20:07:08 pm »
Плами, исками се да помогна, ама за първи път го чувам това лекарство. Ако трябва пусни тема, може да се включат повече момичета и да кажат нещо за него. Оф дано да не си права, и да няма повод да се притесняваш :?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!