0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Plamitoto :)
« -: Декември 28, 2008, 10:05:50 am »
Здравейте сладурки  :D Благодарение на Вашата помощ успявам да пусна и моя соствена темичка за да си "хвърляме" по едно око  :wink:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #1 -: Декември 28, 2008, 10:42:35 am »
Хайде, да ти е на късмет   :D и скоро да се похвалиш с най-хубавата новина

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Декември 28, 2008, 10:45:08 am »
честита ти темичка,Плами!графиката ти е страхотна...не се ли реши на второ тестче?пожелавм ти  този път да е :bfp1: :occasion10:
« Отговор #3 -: Декември 28, 2008, 10:45:58 am »
Да не обидя някого, но много се радвам,че ти си ми късметче с първи отговор.Кадемлийче си ни ти  :wink: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #4 -: Декември 28, 2008, 10:47:45 am »
Виленцеее, нямам с какво да се похваля  :wink: Имам си лелка от снощи на гости, така,че....Продължаваме напред  :bighug:

« Отговор #5 -: Декември 28, 2008, 11:03:04 am »
Виленцеее, нямам с какво да се похваля  :wink: Имам си лелка от снощи на гости, така,че....Продължаваме напред  :bighug:
Много съжалявам миличка!Но Т ти е все така висока,много чудно?! 8O...М тръгна ли ти нормално или е като зацапване?дано да е второто...може би има още шанс...
« Отговор #6 -: Декември 28, 2008, 13:55:19 pm »
Виленце, как беше онзи лаф "като водосточна тръба", нали  :wink: Явно не ни е било писано да е този месец, а относно БТ не знам защо продължава да е 37.2.Ще видим утре как ще е,но Денис ми обясни,че се случвало :) Господ може да не ме е дарил с детенце още, но ме е дарил с най-невероятния мъж за съпруг  :balk_21: :balk_21: Снощи бяхме на фирменото му парти и на мен тогава ми дойде гостенката.Стана ми много криво и той веднага разбра  :balk_145: Гушна ме и каза,че се прибираме да спинкаме и да се гушкаме и пожела лека вечер на всички и си тръгнахме  :balk_21: Много ме трогна тази постъпка,защото той е собственик и беше редно да остане, но ми каза,че аз съм най-важното нещо за него.Сигурна съм,че огромната любов между нас ще постигне всичко, а с Ваша помощ съм на 100% убедена,че ще е така  :bighug:
« Последна редакция: Декември 28, 2008, 13:56:59 pm от plamitoto »

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #7 -: Декември 28, 2008, 18:00:31 pm »
Виленце, как беше онзи лаф "като водосточна тръба", нали  :wink: Явно не ни е било писано да е този месец, а относно БТ не знам защо продължава да е 37.2.Ще видим утре как ще е,но Денис ми обясни,че се случвало :) Господ може да не ме е дарил с детенце още, но ме е дарил с най-невероятния мъж за съпруг  :balk_21: :balk_21: Снощи бяхме на фирменото му парти и на мен тогава ми дойде гостенката.Стана ми много криво и той веднага разбра  :balk_145: Гушна ме и каза,че се прибираме да спинкаме и да се гушкаме и пожела лека вечер на всички и си тръгнахме  :balk_21: Много ме трогна тази постъпка,защото той е собственик и беше редно да остане, но ми каза,че аз съм най-важното нещо за него.Сигурна съм,че огромната любов между нас ще постигне всичко, а с Ваша помощ съм на 100% убедена,че ще е така  :bighug:
ЕЕййй,ех ,дано Вили да ти е наистина на късмет :D,на мен поне ми е голяма упора :D
ти,твоя мъж от историческия музй ли го отмъкна,то в днешни дни такива екземпляри само там има, реликви са,
да си го гледаш,да го поглезиш - заслужава :wink:
Много обич ви пожелавам и да ви се народят мнооого музейни екземплярчета mf_bounce8
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #8 -: Декември 28, 2008, 18:13:33 pm »
Fibo, нправо ме накара да се разплача от смях, а като прочетох на мойто слънце какво казват за него и той се смя с глас  :balk_50: Радвам се,че Ви има и ни вдъхвате много надежда!  :balk_81:

*

fibo

• 2168
« Отговор #9 -: Декември 28, 2008, 23:23:15 pm »
Ето и доказателството
Борко Бърборко
« Отговор #10 -: Декември 29, 2008, 10:35:53 am »
Ей, Фибо  :D Злато си ни ти  :bighug: :bighug: :bighug: Но моя мъж няма да се побере в нито един от костюмите  :balk_47:

*

fibo

• 2168
« Отговор #11 -: Декември 29, 2008, 15:03:10 pm »
Пламчо,давай яко с кексенето тоя път,пък знайш ли,може след месец два и в костума да се побере....аз на моя съм решила да го сбъркам...; :lol:
Борко Бърборко
« Отговор #12 -: Декември 29, 2008, 16:13:48 pm »
Хахаха, ако той успее да се побере в костюма,значи аз ще изчезна  :balk_48: А за този месец няма да пестим усилия ;)  :bed: :bed: :bed:

*

fibo

• 2168
« Отговор #13 -: Декември 29, 2008, 23:48:04 pm »
бреее,всичките сте легнали рано......утре щ е ми кукните от 8 часа тука,пак аз пак последна с поспаланковците 8O....ееййй ама нали съм отпуска.... 8) 8) 8)
Борко Бърборко
« Отговор #14 -: Декември 30, 2008, 10:27:13 am »
Поспаланковци,аз днес се бях шашнала и се възползвах от последния работен ден на лабораториите за тази година.Ходих и си пуснах хормонални изследвания,антитела,УЗ правихме да видим дали има кистички...Вече се побърквам.Ще пиша за резултатите след 17ч. и дано всичко е наред поне с тях  :balk_159: А днес подържам пак висока БТ-37.0,което май е странно,но доки каза,че понякога е нормално до края на цикъла,за да може да се изчистят хубаво яйчниците.След празниците съм на проверка за проходимост на тръбите  :balk_144: Но стига само с негативните мисли :wink: Целувки от мен!

« Отговор #15 -: Декември 30, 2008, 10:48:56 am »
стискам палци резултатите да са ти перфиктни , а също и за тези изследвания които ще правиш след НГ
 :bighug:
« Отговор #16 -: Декември 30, 2008, 10:55:26 am »
Стискам палци за резултатите да ти са добри :)
*

fibo

• 2168
« Отговор #17 -: Декември 30, 2008, 13:33:38 pm »
кво сте се сбъркали бе хора.... 8Oааа....нищо ви няма,ами май асансьора ви към горния етаж нещо не работи...аз кво да кажа-ни бебе,ни цикъл....Пламкоо я да вземеш една баница да завъртиш,да умесиш една пита....нова година иде...един масаж на мъжо ти да удариш :D,по доктори ми хукнали :?.....пиййте,яжте....айде наздравееее :D :pipy_longstocking: :drunk:
Борко Бърборко
« Отговор #18 -: Декември 30, 2008, 14:01:09 pm »
Утре ще месим всичко наред А изследванията са само за инфо ;)
Наздраве, Фибчо и гледай да няма от много наздраве

*

fibo

• 2168
« Отговор #19 -: Декември 30, 2008, 14:21:39 pm »
Пламчо,кога ти излизат резултатите???
Борко Бърборко