Като ви чета хубавите пожелания и ми се насълзяват очите, защото знам, че от сърце ми желаете всичко, което сте написали... минали сте по моя път или още вървите по него. Толкова силно искам всеки ден във Форума да излиза поне по една такава новина за дългоочакваните ни слънчица!
Баракудка, честито чудо и на теб мила - много лека бременност ти желая и щастлив финал със здраво бебче в прегръдката ти!
Бях изчезнала след последното неуспешно инсе - не исках да виждам лекари, да дебна всеки месец ще ми дойде ли нежеланата гостенка... И тогава Надеждата дойде най-неочаквано
Към края на февруари ми се обадиха от фондация Аристон, че съм одобрена за подпомагане в опит за инвитро в Плевен. Бях си подала документите с убеждението, че това е поредната реклама на наш гръб и толкова се изненадах, като ми се обади една мила дама - вече имах назначен час за първи преглед. С подробностите няма да ви занимавам, но се надявам всичко да завърши добре и когато гушна децата си да мога лично да изкажа благодарноста си на Аристон - за помощта и за върнатата надежда.