0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито мила Баракуда!
Прекрасна новина за прекрасен човек  :D
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
Баракуда, чудесна новина!На Коледа стават чудеса,лека бременност! :cuddle: :crossfingers:
*
Честито коледно чудо, Баракуда! Лека и безпроблемна бременност :D

Честито ти Коледно чудо!Желая ти лека бременност и здраво и пухкаво бебче на финала! :babyflips:
Ти го заслужаваш :flower:
Фанииииииииии, честитооооооооооо. Много, много се радвам за теб!!!  Чудесна новина! Чудесен Коледен подарък си получила! Лека и безпроблемна бременост ти желая! Много прегръдки и стиснати палци от мен!
Честит коледен подарък, Баракуда!
Пожелавам ти тази радост да бъде последвана от успешното раждане на твоето малко слънчице!

« Последна редакция: Декември 26, 2008, 21:02:08 pm от Stivarip »
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Това наистина е невероятно  :D. Пожелавам ти лека и спокойна бременност.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
TINI78 ,Мимка ,mmery ,sesi ,mecheto ,Дживотинче ,meci73 ,dendy ,nikitali ,z22 ,ole ,denis ,alia_alia ,samorasliche ,Ganka ,lisiche ,Vali :) ,коки ,danydany ,Вяра ,madlen ,cygnus ,parsi ,maggi4ka ,sia ,elma ,Arlina ,mariposa ,Fia ,iglikapan ,tani77 ,flower76 ,vilimili ,Black_rose ,nia72 ,Liubomira* ,fauna ,mpia ,аничка ,titkata ,midge ,dekiki ,dgina ,StefiZ ,Милена Б-Магинце ,kriska ,ВиЛиЛи ,annaaa ,Ваня:) ,Stivarip ,naha ,благодаря,благодаря за подкрепата!Прекрасни сте!Бъдете здрави и дано ви се случват само хубави неща!Късмет на всички!

П.П.larka,знам колко ти е мъчно...Самата аз съм била в твоето състояние не 7 месеца,а 7 години...Непосилно е ,знам...Искрено ти желая да прегърнеш скоро твоята мечта,ще стане,не се предавай!Късмет!

Колко прекрасни новини тази Коледа!
Честито Баракуда,нека ти е лека бременността и
 здраво бебче накрая.
*
Баракуда,честито коледно чудо! :P
Желая ти лека бременност и прекрасни изживявания!
*
Честито,Баракуда!
Лека бременност и най-щастливото детенце за финал. :D
Честита радост, Баракудке! Много здраве и спокойствие сега, после много щастие, макар и без спокойствие :-)
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
Фани браво :D :D :D
направо ме разби със страхотната си новина, ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО!!!
Много леко да изкараш докрая и всичко да е наред!!!
Много се радвам за теб :D

Целувки и Прегръдки от нас! :bighug: :bighug: :bighug:
Това е прекрасна Коледна новина!
Честито и лека бременност ти желая с прекрасен финал! :P
Честито Баракудка.Прекрасна новина,лека бременност.
*
Страхотна новина, Баракудка  :D
Честита радост и леко бременеене!
*
Лелеееее...два дена ще ме няма и гледай колко хубави новини!

Фани,мила душицо,не мога да ти опиша радостта си от тази новина,още като видях заглавието на темата ти и направо настръхнах,просълзих и какво ли още не...Страшно много се вълнувам и радвам за теб,браво! :D  :hug2:

Прегръщам те много и ти желая най-хубавата и лека бременност!!!Обичкам си те много!
 :bighug:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!

Честито Баракудка! :bighug:
Страхотно!
А сега ти пожелавам лека бременност и прекрасно малко сладурче!
*
Фани  :bighug:
направи деня ми по- красив ..
радвам се за теб и за щастливия бъдещ татко! дано всичко мине безоблачно, изживей прекрасните мигове на бременността си и не спирай да се усмихваш. кой беше казал, че на хубавите хора рано или късно им се случват хубави неща. късмет с най- хубавото!!! наслади се на тези прекрасни месеци. прегръщам те
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Бари,  :bighug:!
Страхотна Коледа!
Безоблачни месеци на бременеене и здраво бебе в дома ви!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com