0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
И как ти светеха очите на 15.12!
Да, не е било само от свещичката  :wink:

:)ахааааа, тъй като свещичката беше моя и Фани хубаво ми я напипа, да видите догодина аз какви ще ги свърша:)Фани ще ми прости за спама:)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Чакаме следващите да се похвалят!

И аз!!!!
Това е чудесно, явно тази Коледа е наистина много щастлива! Вече започвам и аз да вярвам в чудеса!

Че за къде сме без ВЯРА? ВЯРАТА не е медикамент, който да те излекува от проблема, какъвто и да е той, но без нея сме за никъде.ВЯРВАЙТЕ!!!!

Бари, извини ме за коментара!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Леле, то човек да не отиде да празнува и гледай какви неща изпуска!!!
Фани, честито, миличка!Много се радвам за теб!Желая ти лека бременност и прекрасно бебе накрая!
Жекова също е много щастлива за теб и тъй като няколко дни няма достъп до Интернет ме помоли да ти честитя от нейно име, но все пак мисля да оставя удоволствието лично на нея!
Честито, Баракуда!
Желая ти много лека и безпроблемна бременност!
И най-сладкото бебе! :D
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
Честито,Баракуда!Леко бременеене!И на финала сладичко бебче ти желая!
*
Честито, Баракудка.Тази Коледа е много щедра, нека да бъде все така.Всичко хубаво и здраво бебе ти желая.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
Честито ,Баракуда! Дано усмивката никога не слезне от лицето ти! Да изживееш най-прекрасната бременност и на финала да имате най-сладкото бебе! Желая здраве на теб и всички около теб!
*
Прекрасна новина baracuda!  :D Лека и спокойна бременност и сладко здраве бебе накрая!  :D
Честито.Аз мн се надявах да съм забременяла този месец но не.Вчера за пореден път ми доиде.Мн ми стана мъчно вече 7месеца опитваме и нестава.
*
Честито Фани!
Безпроблемна бременност и на финала живо и здраво бебче!
Честито Коледно чудо мила.Пожелавам ти лека и безпроблебна бременост и щастлив финал.
*
Ехааааа каква новина!
Честито ти Коледно чудо Баракуда :) ЖЕлая ти лека и щастлива бременност.
Успех :)))
 :bighug: mc101
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Е това си е Коледно чудо, Баракуда! Все такива прекрасни неща да ти се случват! Спокойна и щастлива бременност!!!
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Честито Коледно чудо,Баракудке!Лека бременност и щастлив финал!
*
Честито,мила Фани! :D
Знаех си,че скоро ще ни зарадваш :wink:
Пожелавам ти от сърце да имаш много лека и спокойна бременност!Пази се много и само хубави и прекрасни моменти от тук нататък! :bighug:
*
Честито, лека бременност и здраво и красиво бебе на финала :D
Честито, Фани!
Много се радвам за теб!  :bighug:Прекрасна новина!
Хубава бременност и живо и здраво бебе на финала!
:balk_16:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Честит коледен подарък! Желая ти леки и безпроблемни месеци до срещата с бебчето! Бъдете здрави и щастливи!
Честито,Баракуда.
Това е най-прекрасния Божи дар.Лека бременност и здраво бебче ти желая.
*
Лелеееее каква хубава темаааааа, малеее само като видях кой я е пуснал и.....
Честито мила баракуда, пожелавам ти една лека и много радостна изпълнена с прекрасни емоции бременност  :D Наистина голяма изненадааааааа  :?