0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Защо
« -: Декември 23, 2008, 14:29:48 pm »
защо ми затворихте темата,нежелана ли съм тук
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Защо
« Отговор #1 -: Декември 23, 2008, 14:38:23 pm »
Lori, затворих ти темата за твое добро. тук не е кабинет по психотерапия и психиатрия, не можем да ти заместим лечението, от което се нуждаеш. няма смисъл да въртиш едно и също по десет пъти на ден - сама видя, че хората започват да се отдръпват, както се е отдръпнала и първата ти лекарка. така нищо не постигаш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Декември 23, 2008, 14:47:34 pm »
ok,разбирам,ще се справя,обещавам,просто Вие ми помагате,повярвай ми,утре съм на психиатър
« Отговор #3 -: Декември 23, 2008, 14:50:55 pm »
Лори, мисля, че си крайно чувствителна и зависима от мнението на другите хора. Хората не те познават и всичко това им се струва странно, объркано и не на място. Не очаквай добрини от чужди хора, по-скоро очаквай някой да те захапе, да те обиди. Но не го приемай лично, защото с всички ни е така. Особено пък в интернет се дебнат по-слаби хора, за да им наскачат "по-отворените". Не визирам конкретно този форум, а и другите места, на които си писала. В интернет трудно ще ти помогне някой, по-вероятно ще ти бъде от вреда.

Потърси помощ от близките си, поговори със съпруга си, че имаш нужда от професионално лечение. Не се самообвинявай за нищо, надявам се проблемите ти да са временни и да се оправиш.

Весели празници, мило момиче! Можеш да ми пишеш и на лични, ако имаш нужда да споделиш!
*
« Отговор #4 -: Декември 23, 2008, 15:02:51 pm »
благодаря,весели празници и на теб,да чувствителна съм,но депресията ме промени и сега не се ядосвам чак толкова на чуждите напатки,а и мисля,че тук,повечето са добри хора
*
« Отговор #5 -: Декември 23, 2008, 15:16:16 pm »
сега като нея виждам и чувам,започвам да я забравям,по малко,сигурно на нея трябва да и благодаря :D,ще се справя с този проблем и то скоро
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #6 -: Декември 23, 2008, 19:41:06 pm »
Чета темите на Лори, но се въздънржах да пиша, защото по-скоро с рязки изказвания бих й навредила, отколкото помогнала.
Момичета спрете да пишете!
Лори се нуждае от квалифицирана помощ и то ВЕДНАГА!
*
« Отговор #7 -: Декември 24, 2008, 07:25:01 am »
блАГОДАрЯ ТИ чЕ мЕ ПОЩАДИ LADY,АКО НЕЖЕЛАЕТЕ НЕ ПИШЕТЕ ВЕЧЕ,ДНЕС СЪМ НА ПСИХИАТЪР И АКО МИ ПОЗВОЛИТЕ ЩЕ ПИША,ВЕСЕЛА КОЛЕДА
*
« Отговор #8 -: Декември 24, 2008, 13:22:59 pm »
ПРИБРАХ СЕ ОТ ПСИХОТЕРАПЕВТА,ЧУВСТВАМ СЕ ПО-ДОБРЕ,ПО-СПОКОЙНА,РАЗГОВОРА НИ МИ ПОМОГНА И ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ РАЗГОВОРИ МИ ПОМАГАТ,БЛАГОДАРЯ,ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
*
« Отговор #9 -: Декември 24, 2008, 18:03:20 pm »
НОВИЯ МИ ЛЕКАР СЕ КАЗВА Д-Р БРАНКОВ,НЯКОЙ ПОЗНАВАЛИ ГО,ГОВОРИХ МЕ СИ ЗА ВСИЧКО,НО НАЙ МНОГО ЗА Д-Р МАЙСТОРОВА,СПОРЕД НЕГО ТЯ Е ПОСТЪПИЛА ПРОФЕСИОНАЛНО И ТОЙ Е ИМАЛ ПОДОБНИ СЛУЧАИ :D