Няма начин да не сме се засякли по коридорите някъде.Аз бях в 230 стая ако не се лъжа.В болницата постъпих на 09.04 в 1 часа през ноща и родих след 13 часа.Там бях четири дена.Ти в кой квартал живееш?
От екипа останах страшно доволна ,е не че нямаше и темерути.Ама аз имах късмет падна ми се страхотен екип
.Бях при доктор Белкин, а акушерка ми беше Росица Найденова.Страхотни професионалисти.При това голямо бебе имам само един вътрешен шев и една малка епизотомия с три външни.Възтанових се много бързо.Самото раждане не беше тажко и страшно.Зорът ми беше преди това три дена имах страхотни контракции не постояни през 10, 15 , 8 минути и само 1 см. разкритие.Ходих до болницата четири пъти и все ме връщаха накрая ме приеха и ми сложиха система пет часа нямах и сантиметър разкритие направо трагедия, но изведнъж всичко тръгна бързо и добре ,просто късмет.В болницата ме прие една патка много надута и злобна ,на сутринта смяната която дойде не беше лоша и на обяд се появи и този доктор ,който се оказа страхотен.Обеща ми всичко да мине бързо и възможно най-леко(с най малко разкъсвания ако го слушам и изпълнявам кога какво да правя) то и така стана.
.Доволна съм.Иначе не бих казала че обстановката е ОК даже е зле.В пред родилна имаха само един ехограв който го местиха от легло на легло и не измервал кога са контракциите само тоновете на бебето.Клизмата ми я направиха със студена вода
.Като изключим и други неща които не ми харесаха горе долу става.Все пак аз държах да попадна на къдърен доктор и екип който си разбира от работата.Не държа на лукса.За раждането толкова,но от педиатърките на бебетата :balk_163:ужас нямам думи.Там вече съм бясна.Не останах доволна.Ох нямам думи още съм бясна.
.Незнам от къде да започна.?!?Изваждат бебетата на студеният коридор.Блъскат количките като ги вадят все едно са къртофи.Всеки ден дават сведения за бебетата по обяд там става лудница,единият ден чаках и какво ми казаха в колко часа съм родила колко кг.и колко см. че това аз си го знам.А да ми кажат че имал лека температура пропуснали!!!!!!!!!!!!Аз си мисля че те ми го хранят като е при тях, а те си мислят че аз го храня като е при мен.Когато го взимах в определените часове то си спеше, какво да го будя а и кърма още нямах , а бебо голям почти 4 кг.Взел да спада доста с кг. вдигнал температура уж на границата и така от детското ни забавиха с изписването.Накрая подписах декларация за да ме пуснат на моя отговорност.Дойде една надута патка в стаята ми да ми каже ,че като изляза от болницата положението щяло да стане още по зле.Първият ден му чули някъкво шумче на сърцето имал температура спадал много на кг.Че те сливи ли имаха в устата да ми го кажат когато ходих за сведения които дават всеки ден за бебетата.Защо нищо не ми казаха.Добрече моята лична педиатърка е печена.Дойде веднага в къщи като ни изписаха каза че се е обезводнил и е умрял от глад все пак съм родила голямо бебе и няма как тази коластра да го засити ако не му се дава и добавка.Сега всичко е ОК добре сме за един месец сме порасли с 6см. и сме качили 1100кг. :Pи .И така ....................не съм доволна много, е това незначи че болницата нестава сигурно има и много доволни от педиатърките там.При мен нещата стоят так.Май доста дълго стана моето писание,ПРОСТЕТЕ ЗА КОЕТО - това беше маята история доволна съм 50/50 едното е за сметка на другото. :wink:Поне раж :wink:дането ми беше добро.Не беше зле бих родила пак!