0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: Коледа наближава,с много чудеса дарява!!!(22.12-28.12)
« Отговор #140 -: Декември 26, 2008, 17:39:08 pm »
Вили, той мъжо ти знае какво да ти подари! Палавници!
Тази година решихме подаръци да има само за децата, а ние вече не сме такива... аз получих само едни нови маратонки от мъжо  :D Знам, че от племенника ми ще получа календар, но... аз изкарах Коледа на легло и още не сме се виждали, така че все още леля не си е получила подаръка  :(

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #141 -: Декември 26, 2008, 18:28:48 pm »
Ся да докладвам и аз за моите подаръци :D Най-хубавият от мъжа - перлен пръстен, от баба му - бижута, от майка - блуза, от свекито - шал. Чакам ощееееее подаръци от някои от пишещите преди мен :D :lol:
*
« Отговор #142 -: Декември 26, 2008, 19:07:43 pm »
Здравейте!
Аз получих - рокля и жилетка (от мъжлето) , от майка една огромна хавлия за баня ( пухкавааааа) , пижамка, получих от вуйна и вуйчо едно сребърно колиенце ,което си бях харесала като купувах едни обеци.
Ама колко подаръци купихме.....и продължаваме! Ама и аз ще получа още подаръци , че скоро имам рожден ден!
:lol:
« Отговор #143 -: Декември 26, 2008, 19:26:51 pm »
Честито Ровдество и от мен, мили момочета.  ornaico1 mc101
Нека вълшебния празничен дух да ви съпътства през цялата нова година
:pink_dust_1: :wink: и да ви донесе много здраве и сбъднати мечти :bfp1:  ylinfant  :crossfingers:

Вярвайте и чудото на всяка от нас ще се случи :green_dust_1:

Чакаме още някой да се похвали с мечтан подарък  :bfp: preggo

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #144 -: Декември 26, 2008, 22:54:48 pm »
Чстита ви Коледа момичета! mc101

Да сте весели,усмихнати и много щастливи!

Бог да ви дари с любов и сбъдне мечтите ви!

Весело изкарване и на новата година!

Прегръщам ви много!
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #145 -: Декември 26, 2008, 23:15:43 pm »
Здравейте на всички момичета честита Коледа ви пожелавам и сбъднати мечти през новата година, като ви чета как си пишете за подаръците и аз да кажа моя подарък още го няма :bori_015:, надявам се обяче скоро да се появи че вече не се издържа, макар че термина ми е още доста далече но каквото бог е отредил това щее, пожелавам на всички да получат такъв подърък какъвто аз очаквам, целувки и прегръднки.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #146 -: Декември 26, 2008, 23:16:23 pm »
Здравейте на всички момичета честита Коледа ви пожелавам и сбъднати мечти през новата година, като ви чета как си пишете за подаръците и аз да кажа моя подарък още го няма :bori_015:, надявам се обяче скоро да се появи че вече не се издържа, макар че термина ми е още доста далече но каквото бог е отредил това щее, пожелавам на всички да получат такъв подърък какъвто аз очаквам, целувки и прегръднки.

« Отговор #147 -: Декември 27, 2008, 06:52:09 am »
Време е за кафе :D

Днес закуската е от плодове, трябва да се разтовари малко, затова на по-лек режим тези дни, че по празниците големи софри :lol:
Лек и спорен ден на всички!
Аз и днес съм на работа...няма големи почивки в търговията, а сега и в края на годината само ревизии правя, ужас.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #148 -: Декември 27, 2008, 06:58:31 am »
Добро утро и от другата работеща днес.Радостинка,благодаря за кафенцето,ние с теб все първи кипри и по празниците си бачкаме.Отвратително,много ме е яд всяка година,но си оставам само с яда,пак съм си на бюрото и пак си бачкам.Какво да се прави така ще е .Лек и пълен само с усмивки и хубави преживявания ден ви пожелавам.На почиващите приятна почивка,а на работещите лека работа,до колкото може да е такава.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #149 -: Декември 27, 2008, 07:35:43 am »
radosttinka , marina75   пак ли сте на работа :balk_133: :balk_133:??? officespace
Ние ,където не сме ,се улежахме и намързелувахме.....и преядохме.Аз предпочитам да съм на работа,отколкото да заработвам тези почивни дни.
Май трабва малко движение  :balk_110: :cross: :balk_185: :balk_186:
Благодаря за кафенцето!!!
Лек и безгрижен ден!!!
*
« Отговор #150 -: Декември 27, 2008, 07:44:23 am »
Добро утро момичета !
И  аз съм на работа днес !Какво да се прави !
Хайде на кафенцето !
Лека работа на работещите и приятна почивка на почиващите !
[/url]
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #151 -: Декември 27, 2008, 08:16:21 am »
Добро утро! И аз ви завиждам, че сте на работа... Колкото и да мрънка докато съм в офиса, 3-4 дни почивка определено ми стигат! А пък и се отпускам така като лежа постоянно! Ей, на! Днес съм се излюпила още в 7.30! Това направо не е човешко!
Марина, благодаря за кафето!
Хубав ден на всички!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #152 -: Декември 27, 2008, 08:52:22 am »
Хич не се оплаквайте,как ми се ще да съм на ваше място и да почивам,тук знайте ли колко е гадно,хем няма работа,хем си киснем тук.Почивайте и вместо нас работните.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #153 -: Декември 27, 2008, 09:03:53 am »
Хич не се оплаквайте,как ми се ще да съм на ваше място и да почивам,тук знайте ли колко е гадно,хем няма работа,хем си киснем тук.Почивайте и вместо нас работните.
Маринка много хубаво го е казала :D Вчера от обяд до 17.00 си клатих крата, но трябваше да стоя. Днес поне ще имам повечко работа, че ще мине по-бързо времето :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #154 -: Декември 27, 2008, 09:05:02 am »
Добро утро и от мен аз съм на работа чак на 5 януари и до тогава ще откача в къщи ама това е положението  :wink: приятен ден от мен.Къде се покрихте вие дето трябваше да правите тестчета хайде деееее дано са :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #155 -: Декември 27, 2008, 09:47:43 am »
Честита Коледа на всички очакващи!
Пожелавам ви да забременеете всичките, да износите и да родите едни прекрасни деца!
Бъдете здрави и щастливи!
Весели празници!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #156 -: Декември 27, 2008, 09:53:15 am »
Момичета...да ви кажа и аз за моя подарък..има един сайт, от който се пращат писма на Дядо Коледа..забелязах, че съм му писала точно в деня, когато ми дойде последния цикъл за тази година(през септември още) и ето на..на Коледа чудото вече расте в мен
Желая го на всички ви от сърце!!!

А иначе от милото си имам дънки за бременни(които вече ми трябват) и страхотна чанта :)

« Отговор #157 -: Декември 27, 2008, 10:18:08 am »
Здравейте и от мен. Весела коледа момичета.
Аз не сам добре- втори ден повращам като луда ден и нощ . Днес ми е малко по-добре. Явно ме е хванал грип. Е, отивам да лягам че ми се вие свят. Но ще ви наглеждам. :P :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #158 -: Декември 27, 2008, 11:09:31 am »
Оооо, Колева, добре дошла в отбора! Бях по същия начин! Мене ме държа точно 2 дни! Споко, ще мине!

*
« Отговор #159 -: Декември 27, 2008, 12:20:04 pm »
Честита Коледа и от мен мили момичета!
Бъдете живи и здрави, усмихнати и скоро скоро майки!
ВЕсело празнуване и на Новата година пожелавам, че не знам кога пак ще се включа тук.
Вилеее, голяма любопитка си ма рожбе.Аз получих кантар, чехли, бижутерки, и от милото- дигитална фоторамка.
Хайде на работещите-лека работа, на болните- да оздравяват бързо и на мързелуващите- раздвижвайте се отвреме на време.
Целувкиииииииииии