0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Хо-хо-хо Нашата Коледна Седмичка
« Отговор #80 -: Декември 27, 2008, 13:08:26 pm »
Добро утро момичета!
То вече добър ден де ама .... някои станахме по късно. А някои май изглеждат така:

Душе, каква работа в неделя бе? Ееееей то учителите верно са лудо племе ама вие пък хептен.
*
« Отговор #81 -: Декември 27, 2008, 20:23:52 pm »
Душе, каква работа в неделя бе? Ееееей то учителите верно са лудо племе ама вие пък хептен.
Ох, имам чувството, че само при нас е така! Тази седмица чистихме след ремонта, а от утре започваме да работим по един проект, който трябва да е готов на 09.01.09 г. и няма време...а иначе съм във ваканция, пуснах отпуск и се надявах да си почина малко...Ай, стига съм се оплаквала!
Приятна вечер, мацета!

*
« Отговор #82 -: Декември 28, 2008, 14:56:57 pm »
Да се включа накрая на Коледната седмичка...
Честита Коледа от мен! Много щастие и сбъднати мечти на всички1
Зарадвах се на коледните чудеса на някои девойки, Фани, Вали, много се радвам, че имате най-безценните подаръчета!
Сърдита съм на Елфито и разградската нимфа, че не ме уважиха  :( Аз ще плачаааааааа  :balk_146: Елфи, само дето кръстница ти станах, никакво уважение  :balk_77:
*
« Отговор #83 -: Декември 28, 2008, 15:11:57 pm »
Ха ха, бе Мими, остави ги да се радват на спокойствие там бе, шъ ги секнеш тъй с тез закани.
*
« Отговор #84 -: Декември 28, 2008, 15:21:34 pm »
Ха ха, бе Мими, остави ги да се радват на спокойствие там бе, шъ ги секнеш тъй с тез закани.
Те пък така ще се стреснат  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #85 -: Декември 28, 2008, 15:50:56 pm »
Сърдита съм на Елфито и разградската нимфа, че не ме уважиха  :( Аз ще плачаааааааа  :balk_146:

Въъъъ, Разградска нимфа?Бря, бря, сега като си навиря носа, ще видите вие!
Мимозо ма, аз кола нямам, как да дойда.Змимата с тоя джип нямаше как да се придвижи, пък Жеков не мож го мръдна от вилата.Нямаше как.Ма ти и Лисунгера барем да се бяхте организирали да мръднете към Рз, ей ги 50 км са!Стига си мрънкала!Уууу, лошотия такава...
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
*
« Отговор #87 -: Декември 28, 2008, 16:22:55 pm »
Уууу, нимфо, как ще ме караш да мърдам с бандитите в тоз студ.... Те и от Рз до Шумен са 50км  :wink:
*
« Отговор #88 -: Декември 28, 2008, 16:35:35 pm »
 http://www.dancingsantacard.com/?santa=5625935

Да не видя нещо...  :oops:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
*
« Отговор #90 -: Декември 28, 2008, 20:32:18 pm »
Пък аз си намерих една Снежна Кралица около Разград... и викам чакай да споделя с вас:
http://foto-man.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=37&func=detail&catid=2&id=2078

Весели Празници на всички  :D

*
« Отговор #91 -: Декември 28, 2008, 22:08:01 pm »
Честита Коледа на всички и весело посрещане на новата година. Желая ви любов, любов и коледни чудеса, кой каквото си пожелае. mc101 tree2a
Пристрастена към д-р Хаус!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #92 -: Декември 28, 2008, 22:18:59 pm »
блазе му на змея с такава сестра  8O
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #93 -: Декември 28, 2008, 23:47:26 pm »
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!  Весело изкарване на нова година.

Аз докато се сета и тя седмицата свърши .

Желая много хубави моменти и много положителни емоции на всички . Нека през 2009 бъдем малко по добри :balk_50: