Мармотче при нас ритуала е такъв, всяка вечер към 8 часа го къпя или мием само лицето, ръцете и дупето, обличаме пижамката, гушкаме се малко и после го кърмя, той се унася и заспива, аз изчаквам да заспи хубаво и го слагам в легълцето му, но след 1-2 часа той се усеща и се буди и плаче и така по цяла нощ,аз го взема той заспи, върна го той се буди след час, неминава номера. Ще пробвам с грейка както казва Лейди, но познавайки моето бебе мисля, че няма да стане. Аз си имам изключително упорито бебе, и съм го галила в креватчето когато е буден и пак нестава, мисля си, че единствения начин колкото и да ми е тежко е да го оставая да плаче докато заспи и така всяка вечер докато се научи, но ми е много жално. Има и нещо друго немога да го разбера дали е тръгнало зъбче да избива или не, защото няма да мъча детето ако го боли от зъбче, случи се само една вечер когато плака много нервно и сякаш го болеше нещо и той спеше при мен тогава, гризеше си ръкавчето през ноща и на сутринта имаше засъхнала кръв и това ме накара да си мисля че е зъбче, но това се случи само една нощ, а и венците като ги гледам си изглеждат нормално. Това ме кара понякога да се притеснявам като го оставям да плаче, да не би да е от зъбче, но пък щом го взема и той се успокоява и това страшно ме обърква. направихме грешка сега е трудно да я поправя с малката невинна душица.