Здравейте момичета! Да ви споделя и аз. Аз ходя при доктор от една година. Първо имах две стимулирани инсеминации без резлтат. Псле една на ЕЦ и пак НИЩО. после доктора каза:"край на стимулациите и почваме инвитро на ЕЦ". Май количеството на яйцклетките при стимулацията се отразявал на тяхното качество. И така, като дойде време за пункцията за първия ми опит на ЕЦ се оказа, че се е спукал фоликула и айде пак инсеминация. Така станаха 4. Пак нищо не стана и прекратихпосещенията в клиникатаза 2 месеца. В началото на септември стартирах на ново. Този път успяхме да извадим яйцелетка, който поо препоръка на дктора ембриолзите плдиха чрез ИКСИ. Какт каза доктора, яйцеклетката, не е бил много добра, ама се оплоди и ми трансферирафа чудесен ембрион, но пак-нищо. през октомвр отидох на шега на преглед /8-ми ден от цикъла/, пратиха ме да дам кръв и хоп след 2 дни на пункция. Извадиха пак една яйцеклетка, ходих 4 пъти на акупунктура и си прибрах ембринчето на третия ден. Днес 16 дни след трансфера ЧХГ - 1200! Това е за моя ЕЦ! Само да ви кажа, че през тази една година никога не си видях изследванията и никога незнаех дали хормоните са ми в норма. Така и не разбрах кй хормон какво показва. Просто не ме интересуваше. Доверих се на докторите и им вярвах безпределно! Не ме интересуваше нищо освен това да сбъдна мечтата си! За сега това е факт, коййто още немога да съзная! Ще си позволя да ви дам един съвет! Не си пълнете главите излишна информацияот медицински термини и стойност! просто вярвайте и ще се получи понай-неочаквани за васначин1 Не си причинявайте и този стрес! Бъдете спокойни, позитивни и щастливи! Извинете за дългия пост, но прост исках да споделя опита си! УСПЕХ, ВЯРА И МНОГО,МНОГО ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ!