0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Re: IVF/ICSI на ЕЦ
« Отговор #680 -: Август 01, 2009, 14:32:19 pm »
 mira_m66, стискаме силно палците всичко да е наред!!! Не се отчайвай и се опитай доколкото е възможно да запазиш спокойствие!!! Кураж, с теб сме!!!

*
« Отговор #681 -: Август 01, 2009, 14:47:09 pm »
 mira_m66, много, много, много силно ти желая хубав край след 9 месеца! От цялото си сърце! Не ти е лошо ЧХГ то. Важното е, че расте, а не намалява  :D Дано понеделник видиш хубав, по-висок резултат  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #682 -: Август 01, 2009, 14:52:25 pm »
mira_m66  :bfp1: пожелавам ти го от сърце :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #683 -: Август 01, 2009, 17:59:08 pm »

Чуър чека ще го правя в неделя - когато са ми казали хората от клиниката. Ама аз като съм подивяла тука по-рано да се тествам и направо ми пламна главата.
Стискам палци за утре- :bfp: 

*
« Отговор #684 -: Август 01, 2009, 18:54:09 pm »
Благодаря ви! Наистина сте много готини! И аз ви стискам палци. И не си причинявайте всичко това с ранни тестове!!! Чакайте си датата, която ви е казал вашия лекар!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #685 -: Август 01, 2009, 22:52:35 pm »
Благодаря ви! Наистина сте много готини! И аз ви стискам палци. И не си причинявайте всичко това с ранни тестове!!! Чакайте си датата, която ви е казал вашия лекар!

Ами всичко зависи от това дали въображението ти не бълва много по-ужасни сценарии, когато си в неизвестност.
Аз се побърквам като не знам какво става. :(

Стискам палци за солидни пораснало ЧХГ и дано да се засечем на прегледа на бременните в "Надежда". :)
*
« Отговор #686 -: Август 02, 2009, 10:33:18 am »
jp - много мило. Дано се засечем!!! osi_9 Искрено се надявам да имам възможност да си използвам записания час. Донякъде съм оптимист.
Дами - направих тази сутрин Шуър чека. То май за това аз съм най-ранобудна!!! :lol:
Появи се втора бледа черта - доста бледа. Продължавам да не знам какво да мисля.  Ама то при мен винаги е интересно - никога нищо не върви по план и нормално. Утре съм на кръвен. Дано да има ръст.

*
« Отговор #687 -: Август 02, 2009, 10:44:33 am »
mira_m66 -  :crossfingers: :bfp: :bighug:

« Отговор #688 -: Август 02, 2009, 10:52:54 am »
Мисля си,че най-вероятно е лабораторна грешка..споко
*
« Отговор #689 -: Август 02, 2009, 11:42:54 am »
Mira_m66 тази втора та макар и бледа черта е много добър признак. При моите опити никога не съм я виждала и затова си мисля, че всичко ще е наред. Утре ще ти стискам палци много силно,но мисля , че няма за какво да се притесняваш, защото резултата ще е положителен!УСПЕХ!!!
« Отговор #690 -: Август 02, 2009, 12:32:04 pm »
Mira_m66 а ти къде пуска кръвната проба?Определено е грешка.И на кой ден беше първата стойност?
*
« Отговор #691 -: Август 02, 2009, 13:09:10 pm »
mira_m66 спокойно аз мисля че всичко ще е наред.Може да е грешка.
*
« Отговор #692 -: Август 02, 2009, 15:45:41 pm »
Не знам дали е грешка - все пак и от консумативите, с които работи лабораторията зависи. Между другото и втората черта на Шуър чека е бледа - това означава, че ЧХГ-то не е високо. Явно при мен или по-бавно се качва. Или е имало нещо и е спряло да се развива. Ще видим утре.

« Отговор #693 -: Август 02, 2009, 21:05:39 pm »
mira-m66,все пак се е появила така чаканата чертичка, пожелавам ти успех утре :crossfingers: и вярвям че всичко ще е ОК osi_9 :bighug:

(Паулу Коелю)

« Отговор #694 -: Август 02, 2009, 21:46:02 pm »
Мира продължавам с палците и чакам утре да се похвалиш! 
*
« Отговор #695 -: Август 02, 2009, 22:17:06 pm »
mira_m66, при чхг над 150 шуър чека ми отчета едва забележима втора черта.
Желая ти успех!

*
« Отговор #696 -: Август 04, 2009, 10:22:57 am »
Аз снощи имах болки в кръста, в гърба, ПМС с една дума... Днес сутринта имаше малко кафеникава кръв по утрогестана... май и този път нищо не стана... :( :( :( Друг път поне устисквах до теста, че и след него... :( Мъчно ми е... :(

*
« Отговор #697 -: Август 04, 2009, 10:41:23 am »
du6ka - мила, не го отписвай опита още. Това може да не е цикъл. Не спирай лекарствата и се свържи с доктора си.
Момичета - аз направо съм шах и мат. Вчера кръвния (16 ден от трансфера) ми показа 11.78. (като на 11-ия ден беше 26.27, а на 13-ия - 32.12). Направо се побърках от рев. Много ми е гадно.
Още не ми е дошло. В неделя правих шуър чек и се появи втора бледа черта. Сега пак направих - пак се появи втора бледа черта, в листовката на теста пише: чувствителност на теста - 0,25 ml/u .
Направо вече наистина не знам къде се намирам. Мисля си дали да не отида до Пловдив наистина. Обадих се на док - каза да не спирам лекарствата и да пусна пак в петък кръвен, макар че сигурно нищо нямало да стане. Наистина тотално се обърках. Особено пък след като annaaa казва "mira_m66, при чхг над 150 шуър чека ми отчета едва забележима втора черта".

« Отговор #698 -: Август 04, 2009, 12:38:58 pm »
du6ka,mira_m66,недейте да губите кураж сладурчета  :bighug: :bighug: и за двечките!Знам,че от страни е лесно да ви успокояваме,но ще се справите! :crossfingers: :hug2:Ясно е, че ще се борим всичките и ще стигнем до най-прекрасния финал! ylinfant ylinfant ylinfant

(Паулу Коелю)

*
« Отговор #699 -: Август 04, 2009, 12:39:31 pm »
mira_m66 слушай док, пий си лекарствата и в петък пак дай кръв. Знаеш, че стават грешки,нали?! Каквото и да се случва, трябва да вярваш!  :bighug:
du6ka, кой ден ти е днес? Аз също имах ПМС снощи и днес сутринта! Има момичета, които дори са прокървили, а днес гушкат своите бебета! Не обричай предварително опита! :crossfingers: