0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI на ЕЦ
« Отговор #520 -: Юли 16, 2009, 16:57:08 pm »
Васи ти си почивай сега и не се страхувай! Всичко ще е наред! Трябва да си спокойна колкото и да ти е трудно.Стискам палци силно!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Здравейте скъпи момичета!Благодаря ви, че стискате палци! Да знаете - ефект има!
Имаме вече добре развиващо се за сега ембрионче! Утре от клиниката ще уточнят кога ще бъде трансфера!
Кураж и много късмет!
Имате и моите стиснати палци да успешни процедури! Браво на теб!Утре да пишеш кога ще трансфера , а след него и обратното броене.......завършващо с

:bfp:

бел.мод. Имаш бутон редактирай, който ти дава възможност да редактираш и допълваш вече публикуван свой пост до 2 часа след публикуването му. Моля използвай го.
« Последна редакция: Юли 16, 2009, 18:17:30 pm от Pesheck »
*
« Отговор #521 -: Юли 16, 2009, 18:16:59 pm »
Здравейте момичета!Предварително се извинявам ако мястото на въпроса ми не е тук и моля да ме насочите за точното му място.
Преди месец правих ин витро матурация ,опита завърщи неуспешно и със силна хиперстимулация.Наложи ми се втора пункация за поизчистване на яйчниците.Въпроса ми е малко специфичен:Може ли сега 1 месец след трансфера отново да иама някаква степен на хиперст.,питам защото имам болки на същото място както тогава само че сега са по слаби.Притеснявам се защото това което преживях тогава беше ужасно.Моля ви ако на някой се е случвало нещо подобно да ми пише тук или на лично съобщение  8O
*
« Отговор #522 -: Юли 16, 2009, 19:26:41 pm »
Обади се на доктора и му обясни всичко това. Ние не можем да гадаем. Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #523 -: Юли 17, 2009, 10:53:23 am »
Мина и моя преглед. Останах доста изненадана. 8 ден, лигавица 6 мм, вдясно 1х11мм и 2х10мм,вляво 5х10мм. Знам че от тях може би само един ще оцелее, но и при стимулация не са излизали по толкова много фоликули.
« Отговор #524 -: Юли 17, 2009, 11:14:17 am »
pop4o  много хубаво че си имаш толкова фоликули .
Дано всичко да е ок и да стигнеш до ЕТ.
« Отговор #525 -: Юли 17, 2009, 14:24:50 pm »
Браво pop4o ! Не си играеш на дребно! :lol:  На напълно естествен цикъл ли ще си?

Аз имам един хубавец 14мм, днес го видях отново (9-ти ден), за лигавицата не разбрах дали имам напредък.
*
« Отговор #526 -: Юли 17, 2009, 17:01:43 pm »
На напълно естествен цикъл съм, никакви лекарства досега и по натам освен прегнил друго няма да има. И аз много се учудих на бройката  :)
« Отговор #527 -: Юли 17, 2009, 18:16:43 pm »
Момичета днес ми мина пункцията,извадихме 1 яйцеклетка другата я изпуснахме или беше празна неразбрах.Чакам обаждане дано да се е оплодила.рорчо браво бе супер си  :crossfingers:за успешен край!
« Отговор #528 -: Юли 17, 2009, 19:27:15 pm »
Отлично си се справила Radosst  :balk_47: Пожелавам ти едно прекрасно ембрионче!  :blowingdust2:

pop4o! Ти ме уби!  8O
« Отговор #529 -: Юли 17, 2009, 21:14:20 pm »
Мина и моя преглед. Останах доста изненадана. 8 ден, лигавица 6 мм, вдясно 1х11мм и 2х10мм,вляво 5х10мм. Знам че от тях може би само един ще оцелее, но и при стимулация не са излизали по толкова много фоликули.
Браво скъпа! От сърце ти пожелавам от всички фоликули да разцъфнат едни прекрасни ембриончета.. а две от тях да те направят и баба някой ден ...  osi_18
Много късмет ти желая!
« Отговор #530 -: Юли 17, 2009, 23:38:19 pm »
Аз пък се обзаведох с малко стимулация  8O : гонал 225 и оргалутран.
*
« Отговор #531 -: Юли 18, 2009, 00:22:02 am »
Radosst - браво на теб. Стискам палци утре за чуеш една прекрасна новина. Наистина е много гот като ти кажат, че имаш вече ембрион.
Аз днес получих добрата новина, че добре се развива моето ембрионче и утре ще е трансфера. Вълнувам се изключително много - дано да е за хубаво. Дано да се харесаме и да не се разделяме 9 месеца. Е, аз вече си го обичам, де! То е ясно!
Момичета - стискам палци. Нека това лято тази тема да е пълна с хубави новини и бебета!!!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #532 -: Юли 18, 2009, 01:00:15 am »
harmony, и аз като теб. Уж щях да съм на естествен цикъл, а от днес док ми изписа като твоите инжекции.
П.П. Днес дали не сме се видели в клиниката?
Рорчо, супер си! Браво на теб! Аз обикновено ги правех по 2, ама на - точно когато ми трябва само 1 фоликулче.
Радост, стискам палци!

*
« Отговор #533 -: Юли 18, 2009, 10:13:16 am »
Здравейте ето при мен какво се случи от ЕЦ.На първия си преглед имах 2 фоликула.Аз също тръгнах уж за една но док някъде от 7-ми ден ми назначи инжекции.До пункцията станаха 4 яйцеклетки които се оплодиха и се разделиха и на 17.07. ми беше трансфера.
Много се вълнувам,защото при едното ми икси изкара док 4 незрели и просто беше голям шок.Сега толкова се вълнувам и дано да упеем всички и да има хубави новини. Пожелавам късмет и успех на всички в процедура.
*
« Отговор #534 -: Юли 18, 2009, 10:25:17 am »
Anisl, стискам ти палци за положителен тест след 10-тина дни. Може пък това да е нашия начин, знае ли човек? :lol: :crossfingers: :bfp:
mira_m66, на теб също ти стискам палци много силно! Най-вероятно и аз ще съм с едно, но и едно ни стига, нали? :goodluck: :cloud9:

*
« Отговор #535 -: Юли 18, 2009, 11:00:29 am »
Разбира се, че стига! Като е писано да стане - ще стане! При естествения процес почти винаги е едно. А колко бебета се раждат нормално!
Между другото и аз ги бълвам уж по 2 фоликула. И този път бяха дори 3. Но двата изостанаха нещо. Но важното е, че един оцеля и е качествен.
Късмет!
« Последна редакция: Юли 18, 2009, 11:02:21 am от mira_m66 »
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #536 -: Юли 18, 2009, 12:29:37 pm »
Здравейте момичета ,преди малко ми се обадиха от клиниката, яйчицето ми се е оплодило. :DСега ще се моля да се развива добре.mira_m66,du6ka,harmony благодаря ви момичета имате много стиснати палци и от мен.Anisl и на теб късмет!
*
« Отговор #537 -: Юли 18, 2009, 13:25:46 pm »
Mira_m66 , Radosst , Du6ka , Anisl пожелавам ви положителни тестове! Имате моите силно стиснати палци!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #538 -: Юли 18, 2009, 19:20:11 pm »
Mira_m66 , Radosst , Du6ka , Anisl пожелавам ви положителни тестове! Имате моите силно стиснати палци!

:balk_602: и от мен.Тук чакаме  много хубави новини!!!

*
« Отговор #539 -: Юли 19, 2009, 13:17:37 pm »
Mira_m66 , Radosst , Du6ka , Anisl пожелавам ви положителни тестове! Имате моите силно стиснати палци!Бог да е с вас.