Змаете ли момичета отчаяна съм не защото този опит претърпя провал,а че незнам докога ще мога да си позволя тези процедури.През тези две седмици докато бях в София(при положение,че имам брат при когото отсядам)се стопиха около 700лв,а резултата е нулев.Запункцията платих 300лв,овитрела вече е 75лв,за изследвания около 200лв,първия преглед 20лв,като сложа път и храна и се заформя доста солидна за мен сума.Миналата година напуснах работа ,за да мога да се отдам напълно на тези процедури,защото почти всеки месец имам 10-15 дневен престой в София и на никой работодател това не му е повкуса.Но защо ли се жалвам вие го знаете много добре.Просто така ,за да ми оплекне можеби.док. ми каза,че единствения път е всеки месец да се дебне най-добрата яйцеклетка.Незнам дали следващия път да не опитам и лека стимулация.Това ми е четвърти опит.При първия от седми ден бах на фостимон и цитротид.По-късно ми включиха и няколко меногона.Резултата преди пункцията беше ЛХ-2.77 и естрадиол 985,но за съжаление всички се бяха пукнали в решаващия ден.Втория път без никаква стимулация на 14 ден резултатите ми бяха ЛХ-23.61 и Е2-245.Извадиха яйцеклетка казаха,че е добра.Пследва трансфер и никаква инплантация.Междудругото видях,че беше разделен на четири.Третия опит резултати на девети ден ЛХ-10.47 и Е2-332.Отново трансфер и отново нищо.Ембриона този път бе разделен на пет.И този месец след малка пауза и двумесечен прием на фемостон и Л-аргинин още по зле каточели.Отначало всички хормони бяха в норма,а накрая разочароващ за мен резултат.Сега седя и се чудя какво да направя,за да ги оправя тия яйцеклетки и дали е възможно или да се предам.Малко дълго се получи........Желая на всички сбъднати мечти и много късмет при процедурите.