Ехх garga съжалявам,че така си се завъртяла в този кръг.
Аз преди около месец имах проблем с чревни бактерийки.За мой" късмет "доки замина за чужбина а не исках да ходя при друг.
Чудех се как да облекча симптомите докато се върне.
Бях чула добри отзиви за Цитросепт.Прочетох подробно страницата и реших да опитам(на своя глава).Без да преувеличавам мога да твърдя,че само след 3-4 дни аз бях като нова.Пропуснах тази част със тампоните,но наблегнах на промивките сутрин и вечер.
Успоредно с това приемах Цитросепт вътрешно като увеличавах дозата постепенно.
Задължително с това вземах и пробиотици за нормализиране на чревната флора.Същите добавях и в иригатора за влагалищната флора.Мъжлето нямаше никакви симптоми ,но и той си пиеше чайче със тези капки(и пробиотиците също).
Относно интимната хигиена използвам от 1-2 години течния сапун Лактацид(за който Скарлет ти каза)Изписа ми го доки преди време,когато лекувах гъбки след АБ.
Доволна съм и не смятам да го спирам,много ми е помогнал и с нищо не е навредил.
Знам,че самолечението крие доста рискове,но нямах избор и трябваше да спася положението временно.Разбира се ако не ми понасяше щях да спра незабавно.
За мой късмет доста добре ми повлия.Спряха киселините и всякакви неразположения със стомаха,влагалищното течение изчезна (на 3-4 ден след промивките нямаше помен)
Не искам да звучи като реклама,но това наистина ми помогна доста.В бг-мама има теми за този продукт ако проявиш интерес можеш да "хвърлиш едно око"или тук
http://www.citroseptbg.com/prilojenie.htmlОбърни внимание на "реакция на Херксхаймер" и на "пробиотици"
Това е от мен.Дано съм била полезна.