зная Боби, странно е. Но аз направих абсолютно всички възможни изследвания. Влизах и в болница, където също ме изследваха от всякъде.
Тъпото е, че не ми е само във влагалището - ей това е най-лошото в цялата ситуация.
Имунната ми система е "сбъркана" защото имам алергии - повишена концентрация на хистамини. "Сбъркана" е, защото имам доказана алергия към пеницилин докато съм била още бебе, дори ми е написано на картона с големи червени букви и 3 удивителни, да не вземат да ме объркат и да ми дават лекарства на пеницилинова основа.
Може и да греша за точното наименование на АСАТ и АЛАТ, защото не е пред мен епикризата, но това което търсеха са антитела, които са повишени още в началото когато човек отключва ревматоиден артрит (този, който е автоимунния).
Относно докторът с "вода около матката" - доста се беше стреснал човека - наистина, но като видя, че не ме боли се успокои.
Просто искам да кажа това, че има хора като мен, за които тези стрептококи изобщо не са безобидни. Хора, чиято имунна система се бори със тях по пътя на алергичните реакции.
Имунната система може да даде различни имунни отговори - това не е математика, зависи от гени, хранене, предишни инфекции и в крайна сметка докторите да търсят един тип имунен отговор, а всъщност да се развива имунен отговор от друг тип.
П.С. Ако не вярваш, че стрептококи могат да доведат до артрит, просто напиши в гугъл на английски тези две ключови думи и чети.