0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Изследвания къде във Варна
« -: Декември 21, 2008, 09:37:18 am »
Здравейте момичета. :)Имам нужда от помощ. Няколко думи за мен. Преди година ми е правена конизация,правим опити за бебе от 2год и 6 месеца. Октомври месец 4удото се случи,но за кратко.На 3-та седмица прокървих и ми беше направено абразио. В епикризата беше описана не успешна бременност с 2 сакчета(кухи),но едното се е отлепило и е повлякло и другото.Дори и да се беше задържало пак щеше да има абразио.Сега съм в месеците на възстановяване. Док ми каза,че от март можем да започваме с новите опити,попитах го за някакви изследвания,но той ми каза че не са нужни. Да но аз за да съм спокойна искам да си направя такива,а също държа и на спермограма на мъжа ми.но не ми е известно,къде във Варна може да се направи всичко това. Моля за препоръки. За клиники,лаборатории и добри уролози. Благодаря ви предварително.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Изследвания къде във Варна
« Отговор #1 -: Декември 21, 2008, 11:35:57 am »
Ние сме в Майчин дом,при д-р Сариев правихме спермограма,а аз съм при Капка Атанасова.За уролог не мога да ти кажа нищо.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #2 -: Декември 21, 2008, 15:33:34 pm »
И ние сме в Майчин дом само че при доктор Халачева.
За спермограма ти препоръчвам доктор Александров.Преглежда в клиника Кисъови.
*
« Отговор #3 -: Декември 21, 2008, 19:44:09 pm »
 Спермограма САМО в АГ-Варна при др.Александров,а други в лаборатории Сити лаб или Статус.Успех
« Отговор #4 -: Декември 22, 2008, 07:32:07 am »
Благодаря Ви много момичета за бързите отговори. :D Желая много весели празници на всяка от вас и успехи.  :bighug:
« Отговор #5 -: Декември 22, 2008, 09:35:40 am »
Само да кажа, че д-р Александров не преглежда вече в клиника "Кисьови".
Можеш да го намериш в АГ на 7-я етаж.
Успех и Весели празници !