Ох, безкраен ден!
Направих вливането, минах и на преглед - всичко е наред с грахон, почти сигурно е, че е мъж, както си и знаех. Не спря да се върти и е цели 80 гр.
Ще следим шийката, че на доктора не му хареса особено нещо - в норма е, но на долна граница.
За утрогестана - док ми каза още в понеделник да го спирам, а мен ме е страх. Сега съм го намалила, днс пия последното ми хапче аспирин, фолиевата спирам и оставам на омегите засега.
Естрофемът го спрях в 7 г.с. някъде.
dsd, и аз не съм се записала на ЖК, ще го направя другата седмица.
joshi , благодаря ти, добре, че ми каза, защото забравих да попитам доктора за Зинерита
midge , няма да се паникьосваш, пий си нош па-то и в понеделник ще питаш доктора. Разбира се, ако се увеличи стягането - се обаждай без да се замисляш.
Жабче, силно стискам палци всичко да е наред при теб. Днес няколко жени звъннаха на д-р Сигридов, докато ме преглеждаше и все се чудех дали не си ти. Все си мисля, че можеше да отидеш да ти погледне шийката поне и без час - мен ми каза да му звънна след 10 дни да ме погледне набързо.
everything_possible , какви точно изследвания се пускат за да се установи инфекция? Освен левкоцитите знам и за CRP, има ли още нещо? Че аз съм любител на самостоятелните изследвания