Jojo добре дошла при нас.
daniski пожелавам ти най - щастливия финал - знам, че ще се случи. Дано и бебо е геройче като мама и да слушка много.
lora20 радвам се, че ме помниш. Ами...разкрих те още в началото когато писа че ти е минала пункцията и, че се е оказало, че няма нужда от биопсия, защото има живички юначета от замразените. Нали и когато лежахме си говорихме за това. От самото начало те следя, ама не смях да пиша, докато окончателно не се похвалиш с успех. Много се радвам, че при теб се получи.
Пожелавам ти накрая един пухкав бебок и много щастие.
Патладжанче мерси за поздравите миличка. Като ти гледам линийката с теб вървим заедно. Дано и заедно да видим сбътнатите си мечти. А за доставката не се ядосвай толкова. Голяма работа, че някой си е разбрал. Аз от всички бабини деветинини вярвам единствено в това, че когато разбереш, че си бременна не трябва да го криеш. Това е най-прекрасното нещо което може да се случи, така че независимо как е станало няма причина да се крие.
за всички. Пожелавам ви най-прекрасните празници - знам, че ще са такива. Нека пътеводната звезда сбъдне мечтите на всички които са поели по този път, а тези които вече сме започнали хубавата част - да ни закриля и да ни помага.
Обичкам ви момичета.
Малко съм емоционална днес и се надявам да ме извините за дългият пост, но е един от дните в които вярвам, че всичко на света е прекрасно и няма лошо което да е по-голямо от сбъднатата ми мечта.