Здравейте момичета, знае ли някой и дали имате някакви впечатления от Токуда за проследяване на бременност? Там може ли да се отиде с направление и какви са условията? Можете да ми препорьчате и някъде другаде ако лично сте доволни...
Аз първоначално се ориентирах към Токуда и ходих там за установяване на бременността, но с платен прием. Имах направление, но часове имаше чак за края на януари. За тези с направение, дните и часовете са много неудобни /поне за мен, защото ходя на работа/. Аз ходих в събота на 13.12. при д-р Илиев /доста млад ми се видя/. Нищо конкретно като впечатление не мога да кажа само от един преглед. Лошо впчетление обаче ми направи това, че преди да вляза в кабинета платих 30 лв., а после като излязох и отидох на регистратурата отново, за да се запиша за следващ преглед ми взеха още 30 лв. Едното било за първичен преглег, другото за ехографа, а всъщност бях вътре само за 10 мин. и ме гледа единствено на ехограф, нищо повече. Обадих се аз на следващия ден да поискам някакво обяснение, за да съм наясно за напред и ми казаха, че е станало недоразумение, защото не съм се била уточнила с доктора
. Следващия път нямало да плащам за ехографа. Но кой знае за какво друго ще измислят тогава, та затова се отказах оттам. Скъпичко ще ми излиза - на преглед по 60 лв., ако не и повече като ми назначат и изследванията.