Да се отчета и аз в тази темичка. Днес бяхме на доктор да си видим барбарончетата - растат си и хич не им дреме
И шават, ама яко! Не могат да ги снимат чак! Ама ги издебна доктора - нали си го слушкат него
Иначе нали не е от много приказливите - каза че са си нормални за седмиците, шийката е добре и за още нещо каза че е добре, ама аз като си видях снимките и забравих да слушам
каза ми, че утрогестана мога вече да го спирам / 12г.с и 1 ден съм/, ама на мен ми се щеше още малко да го вземам и той каза, че няма проблем, ама и нямало смисъл. При вас до кога го взимахте пустия му утрогестан? Знам, че при всеки е различно и все пак? И за фолиевата ми каза, че мога да я спирам вече.
И аз още не съм се записала на ЖК, ама мисля тази или другата седмица вече да ходя.
А да ви попитам: много ми се издува корема, особено вечер. То аз, че пия и много вода - пия, ама пък като се надуя - все едно съм в 5 месц вече
И сутринта като се посъбудя за тоалетна и едни газове, ама........ и чак тогава ми олеква. Има ли някой подобен проблем? Днес и за това щях да питам, ама като забравих