Ами хайде официален запис и от мен
може да ви се стори прекалено рано, но пък така съм си решила, че всичко е Божа работа и важното е да сме спокойни и да се радваме на това което преживяме сега. Бях си решила, 4е ще запазя в тайна 4удото ни поне до 3тия месец, но на скоро разсъждавах колко е кратък живота и колко е непредвидим и колкото и да се паязим от зли неща, никога не сме застраховани, та разгласи ли сме на вси4ките ни роднини и познати
пове4ето се зарадваха толкова искрено и даже видях сълзи в о4ите им, много мили4ко ми стана. Някои си промениха отношението към мен разбира се към по добро за това ми е малко мъ4но, но...... Аз се 4увствам много спокойна и уравновесена, няма и помен от гадната депресия, която ме спохождаше преди да забременея. Единствено снощи като се прибирахме с мъжо ни спряха полицаите, защото минал на жълто
/според тях на 4ервено/ и малко се притесних, но бързо ми мина. Колкото до симптомите, гърдите ме болят много и растат, усещам съвсем леко гадене от време на време на време и толкоз за сега
В на4алото запо4нах с много високи стойности на ЧХГ и бях сигурна 4е беб4овците ще са две4ки, но на първият преглед в 5г.с и 2 дни док видя един плоден сак с ембриом.
Между другото аз съм бременна след размразен трансфер в АГ Варна! Честно да си призная въобще не съм о4аквала, 4е ще се полу4и от тези снежковци не съм залагала никакви надежди, но пък много се молих за чудо /аз съм много вярваща/ и стана малко преди Коледа видях двете 4ерти4ки
При опита инвитро си бях взела отпуск 14 дена и през по голямата 4аст от времето лежах вкъщи, а сега реших да не променям с нищо режима си на живот и си ходих на работа. Даже веднага след трансфера се прибрах пеша до вкъщи /живея на 10мин път от АГ/ преди това минах през магзаина да си напазаря
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и на финала сладки бебоци