0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: лечение в Майчин дом
« Отговор #20 -: Септември 16, 2009, 16:41:52 pm »
Здравейте! Предстои ми операция в майчин дом на 9 етаж. Откриха ми киста на десния яйчник. Знаете ли дали мога да се доверя на всички екипи на 9 етаж, че са добри специалисти или е по-добре да си избера точно кой да ме оперира? Ако някой е бил скоро там или има впечатления и информация, моля да пише. Спешно трябва да реша. И плаща ли се за операцията, ако не избера определен лекар и съм по здравната каса? Благодаря ви предварително!
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #21 -: Септември 16, 2009, 16:57:08 pm »
здравей, на 9-я етаж са всички специалисти са добри, само че условията, не са. ако трябва да избереш специалист и съответно неговия екип и си здравно осигурена, плащаш 450 лв. за избор на екип. ако си с прекъснати здравноосигурителни права, си плащаш операцията и пак сумата за избор на екип, ако избираш.
желая ти успех
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #22 -: Септември 16, 2009, 21:25:49 pm »
Блафгодаря за бързия отговор! Ти скоро ли си била там? От къде имаш тези впечатления?
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #23 -: Септември 17, 2009, 08:57:52 am »
Блафгодаря за бързия отговор! Ти скоро ли си била там? От къде имаш тези впечатления?

през юни 2008 ми беше лапарото там. през февруати т.г. също лежах :)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #24 -: Септември 17, 2009, 19:46:30 pm »
Аз бях на 9-я етаж в МД-София от 19.08. до 25.08. тази година. Условията наистина са мизерни, но човек може да си затвори очите. Нагледах се за малкото време в отделението (4 дни, т.к два бях в реанимация)на жени, които дълго време са били размотавани, докато стигнат дотам. Отзивите помежду ни за лекарите бяха добри. Единственото оплакване беше за недобро отношение към пациентка от д-р Дуковски (или Духовски, не чухме много добре).
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #25 -: Септември 19, 2009, 22:06:57 pm »
Здравейте! Предстои ми операция в майчин дом на 9 етаж. Откриха ми киста на десния яйчник. Знаете ли дали мога да се доверя на всички екипи на 9 етаж, че са добри специалисти или е по-добре да си избера точно кой да ме оперира? Ако някой е бил скоро там или има впечатления и информация, моля да пише. Спешно трябва да реша. И плаща ли се за операцията, ако не избера определен лекар и съм по здравната каса? Благодаря ви предварително!

Ето тук ще споделя личните си впечатления съвсем скоро.. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37742.0
Иначе и аз като теб за д-р Начев не намерих кой знае какво в нета, затова заложих на личния контакт с него. Тогава реших да е той. Успех ти желая и кураж!