здравейте моми4ета и аз се вмъквам в ва6ата тема,изкам да ви попитам при запу6ени тръби ли се прави лапаро?
И не само. Лапароскопия се прави с цел да се диагностицират и/или лекуват различни заболявания в коремната кухина.
А понеже темата е за лечение в Майчин дом - София.
Преди близо 3 години правих лапароскопия, а след това и пластика при проф. Богдан Налбански.
Таях голяма надежда, че пластиката ще реши проблема ми. Така ме уверяваше самият Налбански. Но уви. Две години по-късно, след като направих цветна снимка, а няколко месеца по-късно и още една лапароскопия при Д-р Александров - Варна, се оказа, че така нареченият професор си е оставил ръцете, все едно съм била опитно зайче.
А за грубото му отношение към пациентките нямам думи. Нямаше момиче, което да не е излязло от кабинета му разплакано и сринато емоционално. На мен лично, ми каза, че в корема ми е пълен гювеч и ме прати да си осиновявам дете. Не мога да опиша това, което преживях емоционално след срещите си с него и колко сълзи изплаках. А за ин-витро дори не даваше да се споменава, защото бил твърдо против "изкуствените работи". А същият този проф. Налбански, който размахваше ръце против АРТ, сега е член работната група за фонд "Асистирана репродукция"
Незная за кой път ще кажа - това за мен не е лекар! Един лекар, няма право да се държи така с пациентите си! Отиваш при него с искрица надежда, а той те довършва отвсякъде като ти казва, че никога няма да забременееш!
Когато си тръгвах от отделението, казах, че един ден ще изпратя снимка на детето, което той каза, че никога няма да имам.
Ако някой има въпроси към мен, насреща съм.
Четете, питайте, събирайте мнения и информация, преди да сте направили грешка.
Като мен. Аз се доверих на един-единствен човек - гинеколожката си. И сгреших.