0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета кажете ни моля ниякой лекар? нещо за налбански стирлитет и праве ли инвитро?
*
Re: специалист по стирлитет - инвитро гр.софиа
« Отговор #1 -: Декември 18, 2008, 10:02:58 am »
Превод:
Момичета, кажете ми моля някой лекар.Нещо за д-р Налбански и прави ли той ин витро?
*
« Отговор #2 -: Декември 18, 2008, 10:43:53 am »
 Не знам за кой Налбански питаш, понеже са баща и син  :? И защо пък точно за Налбански ...
Ама като чуя Налбански, тръпки ме побиват  :x
Аз лично съм била пациентка на Проф. Налбански преди 2 години. Два пъти той ме е оперирал.
След разговорите си с него съм излизала от кабинета му разтреперана, с подпухнало от сълзи лице, срината емоционално отвсякъде. Държеше се грубо, цинично, отвратително с всички момичета. Това НЕ Е лекар. Един лекар,не бива и няма право да се държи така с пациентите си! Оносно думата "ин-витро" - тя беше табу, дума не даваше да се спомене за това. Бил твърдо против "изкуствените работи", както се изрази.
Но знае ли човек... Може да си е променил мнението ... И няма да се учудя, ако вече го практикува. Между другото, замисляла съм се над този въпрос. Дали след като толкова отричаше ин-витрото, сега не се занимава и с това  :?
Аз лично за НИЩО на света не бих отишла повече при него.
Някога може е бил, но днес от него е останало единствено името му. Нищо повече.

Ако правим ин-витро в София, нашият личен избор би бил д-р Стаменов или д-р Владимиров  :D

« Последна редакция: Декември 18, 2008, 10:55:51 am от Еli »
« Отговор #3 -: Декември 18, 2008, 11:12:43 am »
много благодаря момичета! записах си час за д-р Стаменов 2010 година 19 януари но това е много време! дай те някакви телефон на д-р Владимиров и адрес моля ви
*
« Отговор #4 -: Декември 18, 2008, 11:32:00 am »
София Център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София"
гр. София, бул. “Цар Борис ІІІ” № 54;
тел.: 02/ 954-91-02; 02/ 952-66-23/ вътр.33
02/ 952-65-23/вътр.33
www.ivf.bg

Ето координати на д-р Владимиров и сайт на клиниката ,където работи.
И да не забравя пише cе Стерилитет, а не Стирилитет
« Последна редакция: Декември 18, 2008, 12:24:39 pm от fanta_24 »
« Отговор #5 -: Декември 18, 2008, 12:00:35 pm »
много благодаря за телефоните и адреси . съжалявам за грешката  извинявам се
« Отговор #6 -: Декември 18, 2008, 23:18:48 pm »
Горещо препоръчвам д-р.Стаменов и д-р Персенска(за нея има по рано часове )Те работят в Екип с д-р Стаменов така че и при нея да се запишеш няма да съжаляваш.
« Отговор #7 -: Декември 19, 2008, 08:25:32 am »
raqna77 миличка много благодаря за съвета ! но и при тях няма скорошни часиве записах си час за Д-р Стаменов  на 19. 2010 год. но това е много време и за Д-р Персенска няма часове и за това ви моля кажете някои които е добър но не се чака много. при нас проблема е от 3 год. и нямам време да чакам 1 година! много благодаря че ви има момичета
*
« Отговор #8 -: Декември 19, 2008, 09:41:28 am »
при нас проблема е от 3 год. и нямам време да чакам 1 година!

:? А какъв е проблема всъщност, че толкова ви припира времето ?  :?
При нас например, проблема е от 7 години, и се насочваме към ин-витро, не защото нямаме време, а защото нямаме друга алтернатива  :?
« Отговор #9 -: Декември 19, 2008, 12:58:13 pm »
ели много е лошо да не знаеш всъщтнос какво ти е досега сме правили само кръвни изследвания искам да направя ЦС мъжа ми беше с много лоша спермограма и незнам но това не видение ме убива! и затова искам колкото се може по бързо да отиде ме на лекар но не знам вече при кои да отидем? за Стаменов чак след година за Владиниров след няколко месеца и не знам
*
« Отговор #10 -: Декември 19, 2008, 13:47:14 pm »
Здравей,

Можеш докато чакаш да си направиш ЦС в друга болница, така ще знаеш със сигурност дали тръбите са ти проходими. Искрено ти пожелавам да са наред!
Също така можеш да изследваш хормони и една спермограма в специализирана клиника.
Чак след като имаш всички изследвания има смисъл да посетиш док, иначе при първата среща пак ще гадаете и ще сте в изходна позиция. Все пак имай предвид, че хормоналните изследвания имат срок на валидност и го съобрази със часа си за преглед.
И горе главата - ние се борим от 8 години и ще правим ин витро, защото наистина няма друга алтернатива!
Може при вас да има някакъв по-лек проблем и всичко да се оправи само с лекарства.

« Отговор #11 -: Декември 19, 2008, 14:38:37 pm »
Maxi Здравей !

много ти благодаря сега мислим да отидем в Майчин Дом София и да направим тези всички изследвания да знаем и после ще отидем при Стаменов ако през тази година не сме направили вече бебе. но момичета не знам при кой лекар да отида там. ако знаете някой пишете кой да търся. Благодаря ви от сърце
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #12 -: Декември 19, 2008, 14:43:37 pm »
не ти препоръчвам да ходите в Майчин дом. там отдавна няма добри специалисти по стерилитет, а и спермограмите им са много недостоверни.
ако не ти се чака при Владимиров и Стаменов, опитай в клиника Щерев - там има доста лекари и не се чака толкова за час.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!