Мда,
Джам, така и се опитвам да правя. За крайъгълните камъни съм чела не веднъж. Всъщност, ако говорим само за тях единственото ми притеснение е W - образното седене, което Боян продължава да практикува
Лейди, баш така си мисля и аз, особено за проговарянето.
Между другото аз мисля, че съм писала тук за ужасните думи, които чух от една невроложка, когато Боян беше на 6,5 месеца и не се обръщаше все още. Да е жив и здрав, една седмица след това се обърна сам, без да го гимнастирам и да го къпя в орехова шума.
До кога ще гледат на децата като на излезли от калъп, не знам
Сега да ви попитам нещо друго.
Ако детето е яло нещо ново и след поне 6 часа на бузата се видят малки, с големината на пъпки червени петна, това може ли да е реакция от храната?
Кожата е абсолютно гладка, а петънцата изглеждат точно като пъпки. Има ги само от едната страна и понеже последния един час не съм била с детето, не знам дали не се отъркал в нещо изкуствено например.
По принцип съм забелязала, че когато си играе на леглото и си потърка лицето в постелката, която е от изкуствена материя, му излизат такива червени петна
Храната е пюре с шунка и макарони на Нестле. Моя е вината, че явно не съм дочела етикета, че пюрето съдържа сметана
Той по принцип е на ХА мляко и млечни продукти до сега не е приемал(като изключим АМ - Хумана, което пиеше преди Хипоалергенното)
Извинявам се, стана страшно дълго