0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ПредКоледна седмичка 15.12-21.12
« Отговор #40 -: Декември 19, 2008, 11:58:43 am »

Фъс - не се оплаквай от Пуфа, моя болник ме събуди в един и нещо ближейки ме по носа, щот разбираш ли значи, той искал да му обръщам внимание :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: рали, не те е ближел, целувал те е

Хай мерси от таквиз целувки по тва време :lol: Ники не смей да ма буди, тоз малкия ще го прави.... грррхмммзззз....

споко ма, той е запознат със случая, информирала съм го :wink:
пък ся и да не гледа ли човек, ееее :lol:
Тъй ами - кат си на диета не значи, че не мож да четеш менюто, нал тъй  :lol: :lol: :lol:

Да ви се връща в двоен, троен размер  :wink:
Мерси за пожеланията, ма за размера - Ники май няма да е много навит  :wink:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #41 -: Декември 19, 2008, 12:00:27 pm »
Хаха, Рали, то няма да го пита къв размер иска. Къвто дойде  :wink:
*
« Отговор #42 -: Декември 19, 2008, 13:11:37 pm »
Здравейтее!
Хубав ден ви желая..., макар че при нас е един мъглив такъв...

Мими, Да са ти живи и здрави съкровищата!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #43 -: Декември 19, 2008, 16:36:32 pm »
Здравейте.
Мими 26 - да са ти живи и здрави бандитите и да слушат тартора си :wink:.
И понеже скоро не се е похвалила никоя с изцепки, ай да се похваля аз. Излизаме значи с една приятелка  да купуваме подаръци на нейните деца. От там отиваме да видим друга една. Аз оставам по-дълго на гости, а тая дето ме вози тръгва да си взима децата от у-ще. Усещам се аз по някое време, че чантата ми е останала в колата и. Ама си викам много важно, парите и цигарите са ми в джоба, нема проблем. Да,да, ама не, дет се вика. Чак като стигнах пред къщи се сетих, че ключовете ми са в чантата, ама тя вече си беше отишла на село. Та по спешност привиквам Къната от работа, да ме отключва. Звъня той ми затваря както винаги, но не ми се обажда. И аз пак звъня, а той моля ви се имал работа. Иначе може с дни да няма какво да прави ама днес ... Е отключи ми де, ама сега като си дойде има да ми трие сол на главата.....
Та да ви се представя - ОГС - овча главА слънчасала. :D
« Последна редакция: Декември 19, 2008, 16:39:16 pm от Pesheck »
*
« Отговор #44 -: Декември 19, 2008, 16:46:27 pm »
 :jump12: :jump12: :jump12:

Pesheck, откъде слънчаса днеска в тази мъгла бе мила? :wink:
« Отговор #45 -: Декември 19, 2008, 16:55:02 pm »
Хаха, Рали, то няма да го пита къв размер иска. Къвто дойде  :wink:
И аз тва викам, ма той не слуша  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #46 -: Декември 19, 2008, 20:13:47 pm »
Привет на бандата!
Мими, честита ти годинка - то нали си имаш две момченца по на половин годинка и ето, че станало цяла годинка!  :wink: :lol:
Ели, и ние имахме коледен купон предната вечер, ама аз не отидох.  :( Май ми се случва за първи път... ама нито тоалет имах, нито настроение, нито желание да се веселя... :( изобщо в последно време съм много тъжна и то най-вече заради предстоящите празници. :(
Утре си пуснахме по един ден отпуска, ама ще ходим да чистим в училище, че тези майстори са просто ужасни... ако ми бяха в къщата сигурно до сега да съм ги застреляла.
Днес имахме конкурси в училище - за най-добра украса на стая, за сурвачка, за коледна трапеза и още редица други и после започна едно плюскане...мани-мани...
Пете, колко пъти съм го правила тоя номер с ключовете няма да ти казвам и понеже мъжо работи на Сънито на 60 км от нас и няма как да дойде да ми отключи, винаги си държа един ключ резерва в майкини.
И последно, да ви се оплача - снощи така се пльоснах на тераса, че още ми се виждат звезди. Нещо беше паднало на теракота, замръзнало ли, залепнало ли, така и не разбрах, но като се лъзнах... цялата съм синя... ама аз съм си от семейство паднали! :wink: :lol:
Мацета, желая ви приятна вечер!

*
« Отговор #47 -: Декември 19, 2008, 20:49:30 pm »
Мими, честита половин годинка на малките разбойници! Да са живи и здрави и да слушкат!

*
« Отговор #48 -: Декември 19, 2008, 22:03:46 pm »
Гледам аз няква Елфи, викам си тая пъ коя е сега, пак гледам и ко да видя, в аватара й се мъдри моя любим Цанко. Викам си бааф маа му, кво стана, а то жеки си сменила заглавието.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #49 -: Декември 19, 2008, 22:11:34 pm »
Ама Елфи е Жекова ли. Аз изобщо не вързах, нормално де.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #50 -: Декември 19, 2008, 22:14:00 pm »
 Добър вечер.
Нямаше ме малко.
Бях решила да си сменя ника , щот едни асоциации предизвиква  :lol: :lol: :lol:
/нещо като накъдрена лелка/
Близначкова ми го измисли, без да иска.  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #51 -: Декември 19, 2008, 23:27:47 pm »
Бях решила да си сменя ника , щот едни асоциации предизвиква  :lol: :lol: :lol:
/нещо като накъдрена лелка/

:jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12:
*
« Отговор #52 -: Декември 19, 2008, 23:56:40 pm »
Близначкова, честита половин годинка на бандитите! Да са ви живи и здрави!  :wink:

Пешек, щеше да ме умориш от смях с твоята история.  :lol: :lol: :lol:

Днес щяхме да помагаме на една колежка да се пренася, ама нито й бях взела точния адрес, нито телефонът беше в мен. И по спомен спрях на спирката, където беше и взех да надничам в къщите, знаейки, че е в мазето и след не особено дълго търсене я намерих.  :wink:

Ели, едно масажче май ти трябва за мускулната треска или още раздвижване.   8)

Душе, внимавай да не се контузиш сериозно! Като завали сняг и стане хлъзгаво навън и стъпвам като благородна девица от Средновековието.  :wink:

Мимче, пусни и нещо за душата! От толкова Милър, вече загубих апетит към него.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #53 -: Декември 20, 2008, 09:07:54 am »
 добро утро :)
днес много спите бе :)
хайде, ставайте!
едно кафенце?

аз днес пак ще се трудя усилено   :?

хайде, лек ден
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #54 -: Декември 20, 2008, 10:11:45 am »
Добро утро!  :lol:
На работещите - да е лека и доходна днес, :wink: :lol:
а на почиващите - хубава и приятна почивка!  :wink: :lol:
big_eyes, благодаря ти за кафенцето!
Гълтам на бързичко второто кафенце след малко и почвам да чистя!
Леле, каква мръсотия е само, ум да ти зайде!
Хората не случайно като кълнат казват - да ти дойде майстор в къщата!  :lol: :lol:
Деси, ти да внимаваш сега, като помагаш на разни колежки! Не вдигай тежко и се пази много! А бе изобщо защо ходиш на работа да те питам аз?
Да ти кажа аз съм същата през зимата. Само малко сняг да има и вървя, като ... Когато има възможност, мъжо винаги ме води до работата. По принцип при бързо ходене стигам за около 15 минути, но през зимата стават поне 30-40... :( :)
Хайде, мацки, желая ви хубав уикенд!

*
« Отговор #55 -: Декември 20, 2008, 10:21:37 am »
Леле, каква егоистка съм станала!  :oops: Пия си кафенцето и си хапвам, а не се сещам да почерпя! :(
Да ви е сладко! :lol:
И не забравяйте, че днес е Игнажден! Внимавайте кого пускате в къщата си! :wink: :lol: Според поверието, какъвто е първият човек, прекрачил прага ви днес, така ще ви върви през цялата нова година!

*
« Отговор #56 -: Декември 20, 2008, 11:02:06 am »
 Добър ден и от мен!
Аз днес съм на работа  :?

Душе, честито и тук, мила, време е да се погрижиш за ново попълнение към бандата!  :D

Честито на патерици на банда Йовчеви!  :bori_004: :bori_004:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #57 -: Декември 20, 2008, 11:15:00 am »
Здравейте, девойки!
Понеже гледам ви е забавна моята ключовска история, да ви напиша и продължението. Имаме още една ключалка освен стандартната секретна. За нея имам резервен ключ, но я използваме само когато и двамата излизаме. Т.е. когато Кръстю излиза за работа, а аз оставам в къщи заключва секретната брава. От снощи 100 пъти му припомних тази сутрин като излиза да заключи другата, че да мога да излизам и аз. Станах одеве, мотах се колкото се мотах и реших да проверя все пак как ме е заключил. И познайте - ами със ключа какъвто нямам :lol:. И сега си стоя заключена на 3 етаж като една Рапунцел и си чакам принца да дойде да обядва, та да ме освободи. Забравил милия. Ама то с какъвто се събереш ....На всичкото отгоре нямаме вода. И като не можах да си стопля за 3 в 1 реших да пия от неговото, имам си сметанка. Да ама кафеварката празна. Добре че се сетих, че имам прясно мляко, та поне кафенце пих. :lol: На всички вас ви желая по-спорен и успешен ден от моя!
« Отговор #58 -: Декември 20, 2008, 11:53:02 am »
Добър ден!
Пешееее, ама си образ и ти неземен!
:jump12: :jump12: :jump12:
*
« Отговор #59 -: Декември 20, 2008, 11:55:27 am »
 Еее, Пеше, толкова ли си непослушна, че мъжът ти взе под ключ да те държи?  :lol: :lol: :lol: