Привет на бандата!
Мими, честита ти годинка - то нали си имаш две момченца по на половин годинка и ето, че станало цяла годинка!
Ели, и ние имахме коледен купон предната вечер, ама аз не отидох.
Май ми се случва за първи път... ама нито тоалет имах, нито настроение, нито желание да се веселя...
изобщо в последно време съм много тъжна и то най-вече заради предстоящите празници.
Утре си пуснахме по един ден отпуска, ама ще ходим да чистим в училище, че тези майстори са просто ужасни... ако ми бяха в къщата сигурно до сега да съм ги застреляла.
Днес имахме конкурси в училище - за най-добра украса на стая, за сурвачка, за коледна трапеза и още редица други и после започна едно плюскане...мани-мани...
Пете, колко пъти съм го правила тоя номер с ключовете няма да ти казвам и понеже мъжо работи на Сънито на 60 км от нас и няма как да дойде да ми отключи, винаги си държа един ключ резерва в майкини.
И последно, да ви се оплача - снощи така се пльоснах на тераса, че още ми се виждат звезди. Нещо беше паднало на теракота, замръзнало ли, залепнало ли, така и не разбрах, но като се лъзнах... цялата съм синя... ама аз съм си от семейство паднали!
Мацета, желая ви приятна вечер!