Аз искам да кажа нещо друго..Сигурно ще ме изядете с дрехите,но честно казано не ме притеснява това..
Аз съм от хората,които нито са пращали картички,нито са били пред НДК онази вечер. Това разбира се не значи,че не подкрепям каузата и не значи ,че не ми пука за хората с репродуктивни проблеми.. Знам ,че ако ви кажа че съм с непрекъснато и постоянно гадене и повръщане и с адски болки в корема и ходеща на работа,въпреки това,за да не ми пада осигурителния доход,ще кажете че се оправдавам,но пак казвам не ми пука..Само не искам някой да ми казва ,че съм "Талаш",защото никой не знае колко стрес,болка и сълзи съм трупала за хора от точно този форум .За всеки мисед и всеки неуспешен опит или месец съм се молила за някой,друг,и съм ревала като ненормална по цели нощи и въобще не ми е приятно да ми казват талаш,че не съм могала да помогна сега.Предполагам че има и други като мен,а предполагам че има и такива дето не са си и помисляли за проблема.. Просто не слагайте всички под общ знаменател,защото губите много от иначе огромните си поддръжници..
До скоро от един талаш,който се моли да си задържи бебето и то най накрая да започне да расте ,според седмиците си.. А вие драги самаряни си помислете много хубаво дали отвътре сте толкова чисти,колкото се изкарвате навън!