аууууууу, побеснях от тая мутра! Сигнус, виж дали не можем да пуснем интервюто така, че да се чете добре - там е плювнато и нашето сдружение и какво ли не още!
ето какво писмо изпращам на Селена и Ставрев аз. апелирам към всички да им изпратите и вие един мейл - нека ни преброи колко бяхме на протеста.
----------
д-р Ставрев,
с възмущение прочетох интервюто ви от 17 декември във вестник "Марица". би трябвало да се засрамите от клеветите, които сте наговорили в него и от отношението, което демонстрирахте към вашите потенциални пациенти!
като член на УС на сдружение "Зачатие" ви заявявам най-отговорно, че не ми е известно за наличие на каквато и да било формална връзка между сдружението и клиниката на д-р Стаменов, за каквато намеквате в интервюто си. сдружението обединява и защитава интересите на всички български семейства с репродуктивни проблеми без значение чии пациенти са. срамно е, че клиника "Селена" и лично вие предпочетохте да останете верни на бизнес интересите на партньорите си, а не подкрепихте морално своите пациенти - така, както направиха вашите колеги от водещите български клиники по стерилитет с доказани успехи.
колкото до броя на протестиращите, силно се надявам скоро да имате възможност да научите точната цифра - ще ви се отчетем поименно. аз бях там и мога да ви уверя, че имаше над 200 души. да бяхте дошли и вие, както направиха лекарите от клиники "София", "Надежда", "Щерев" и други - щяхте да ни преброите лично, а не да разпространявате лъжи.
и накрая, искам да ви уверя в още нещо - че ще положа всички усилия, щото това ваше интервю и отношение към хората със стерилитет в България да стане известно на възможно най-голям брой пациенти. сигурна съм, че ще усетите ефекта от публичността. време е да разберете, че пациентските организации са фактор - така, както го разбраха и други клиники преди вас.
с неуважение,
Ирина Попова