Съгласен съм с
atadar, че е добре текста да бъде променен за да добие петицията повече "фасон". Всички ние сме развълнувани от проблема, но нали знаете поговорката "по дрехите посрещат, а по акъла изпращат". Много ще се радвам, ако администраторите на сайта променят текста час по-скоро, така че същият да може да бъде представен и пред ЕК.
Atadar, всички велики неща са станали в резултат на емоция - няма нищо лошо в това, а както казах и по-горе съм съгласен фасона на петицията да се пипне.
Marinex Hri,
, напълно съм съгласен с теб, че подписите не следва да се губят, т.к. хората са подкрепили идеята, а именно това е най-важното. Фасона ще се оправи, ако администраторите се съгласят, но в никакъв случай не следва да се губят подписите на хората. Не мисля, че хората подкрепили идеята ще имат против, че се е променил фасона, защото както споделих по-горе мисля, че идеята е най-важната.
Само се надявам следващи петиции и т.н. да не се пускат така необмислено и право на това да имат само управителното тяло на Зачатие и Искам бебе, под чийто патронаж протича всичко - това е лично мнение.
И момичета - моля ви не се карайте, че ми тсава мъчно защото всички се "возим в една лодка"