Още на 14.01 трябваше да подкрепим протестите и да не спираме да ги подкрепяме и напомняме за себе си. Да,обаче тук настъпи такава тишина и кроткост, че чак да ти се доплаче от милост. Не разбирам как повярвахте на политиците, че ще вземат присърце проблема ни и ще го решат, при положение, че не са го направили с никого до сега?
Вместо да си седим и чакаме да стане чудо, трябваше да продължим да се борим.
Сърдихте се когато призовавахте на протест, а малко хора се отзоваха. Наричахте ни с какви ли не епитети, само защото сте били 100 човека. Когато всички останали организации поискаха да се обединим, някой в този форум (наистина не помня кого) ме обвини в тоталитарно мислене, защото съм стояла зад каузата "покрепи ме ти, за да те подкрепя и аз".
Сега ни фонд, ни пари има. И какво ще правим? Ще продължим да си плащаме като попове и да си теглим кредити в несвяст.
Една птичка пролет не прави, така че не чакайте само на Ани да сбъдне мечтите ни.
П.П. Jazzybaby, исканията на останалите протестиращи не са политически. Запознай се с декларациите им и ще видиш за какво се борят. Еколозите искат чиста природа, студентите искат спокоен живот, земеделците се борят за субсидии..... Къде е политиката тук, не разбирам?