Що за изроди са това!Нямам думи, но честно казано, не съм чак толкова изненадана
.За краткия си живот разбрах, че в България от политиците можеш да очакваш всичко. Господ ще ги накаже тия гадове!Как може да са толкова долни, нищо човешко ли няма в тях, тях кой ги е раждал бе, м.....а им.Те майки, жени , дъщери нямат ли?Що за хора са това, бе, акъла ми не го побира просто, не мога да го проумея.96 въздържали се, абе като нямате мнение кво правите там бе, за кво ви плащаме, как не ги е срам ,то бива безочие, ама тва тяхното е явна гавра с нас.Сигурна съм че някъде там ехидно се подсмихват над победата си, само че ей тука много са сбъркали.ТЕ НЕ СА НИ ПОБЕДИЛИ, И НЯМА ДА НИ ПОБЕДЯТ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПО-ЕДИННИ ОТ ТЯХ.НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ ДА ПОСТИГНАТ ЦЕЛТА СИ.ТОВА СИ Е ЧИСТ ГЕНОЦИД.
Момичета, аз не се срамувам, че имам репродуктивни проблеми и не желая да съм анонимна, трябва да направим нещо. В крайна сметка ние сме ги сложили там тия дебили и ние сме тези дето можем да ги изгоним. И трябва да го направим - по един или друг начин, ако трябва и към европейския парламент ще се обърнем, и към всички институции, които могат да помогнат.Трябва да има начин, просто трябва!
Дайте да измислим нещо, аз съм твърдо с Вас!