Мили момичета,
вълнувам се много, пишейки тези редове… Благодаря ви много!!!
Благодаря на всички ви – на тези, които гласуваха за мен и на тези, които не гласуваха за мен, на тези, които ми писаха на лични, на тези, с които сме заедно почти всяка вечер на Skype, на тези, които успяха, но все още вярват в мен и ме подкрепят, на хората от „Зачатие”!
Не съм вярвала, че имам шанс да спечеля, особено тази най-ценна за мен награда -"Фаворит на публиката”! Бях сигурна, обаче, че ще участвам в конкурса, че ще дам на себе си, на съпруга си и на мечтата си още една последна възможност! Още от първия ден, когато беше обявен конкурса, започнах да мисля с какво да участвам. Нямам апарат, така че снимките отпадат. Нямам дар слово, така че разказът също не ми е силната черта. Преди години редих стихове. Седнах и написах стихотворение, допълних го с картинки и до като реша да го публикувам и гледам Titkata с подобна изява. Отпада. Нищо, втори опит!
Написах нещо, което беше много емоционално, но реших, че не става.
Трети опит! Започнах да пиша книжка, която да прочета на бъдещото ни дете, но не можах да завърша на време. Тогава се сетих, че мога да покажа нещо подобно но това, което правя още… Сигурна съм, че доста от момичетата, са гласували не заради презентацията ми, не заради коледното ми желание, а просто заради мен самата, което ме прави още по-щастлива!
Аз също гласувах много трудно. Прочетох всички истории, едни ме натъжиха, други обнадеждиха…Гласувах за две истории, които ме докоснаха най-много. Останалите си гласове дадох за момичета, които познавам лично, знам историите им и борбата им.
Мили момичета, искам всички желания да се сбъднат, не само коледните! Знам, че момичетата, пишещи в „Зачатие” са много стойностни, истински, борещи се и вярващи! Знам, че един ден всички ние ще успеем по един или друг начин! Знам, че всички ще сбъднем мечтите си! Знам, че ще бъдем най-добрите родители! Знам, че децата ни ще бъдат най-щастливите деца, защото са дълго чакани и много искани и обичани!
Стискам палци на всяка една от вас да прегърне мечтата си, а защо не и мечтите си, колкото е възможно по-скоро!
А аз обещавам, че ще успея! Просто няма друг начин! Целувам ви и ви прегръщам всички! Обичам ви!
Светла
П. П. Късмет на всички участници в конкурса!
Снощи късно съчиних на бързо едно подаръче за всички вас от цялото си сърце! Не е много издържано, но е истинско!