И мен емоцията още не ме е пуснала, дори сънувах някои от вас.
Искам да кажа, че съм горда, че съм част от тази кауза и че имам толкова ценни приятели сред вас.
Изказвам огромна благодарност към всички, които дойдоха снощи и отделиха от времето си в името на това да се помогне да бъде сбъдната мечтата на тези, които копнеят за бебе.
Ние, които вече имаме щастието и благословията да сме майки, ще се борим заедно с вас, защото сме един отбор.
Защото победата на всяка една от вас, е и наша победа.
Благодаря на Ани Зашева, затова, че отстоява толкова професионално каузата. Ани, беше страхотна!
Благодаря на всички доктори, които застават зад идеята, най-вече на д-р Стаменов, на д-р Владимиров, д-р Тачева, д-р Табакова, които бяха с нас снощи и участваха в Шоуто на Слави. Специално благодаря на моята приятелка Радина, за голямото сърце и усмивка, която има, и която един ден ще грее, огледана в две детски очи. Вярвам!
Благодаря и на Милена, Боряна, и Ива, затова че застанаха пред камерите и говориха открито и чувствено за проблема, а това повярвайте ми не е никак лесно.
Благодаря и на екипа на клиника Щерев, и най-вече на д-р Александров, с когото се познаваме от повече от 20 години, затова че дойдоха да ни подкрепят, въпреки отношението на своя шеф, неадекватният и безпардонен д-р Щерев. А той дали е доктор? Че не е човек е ясно.
Страхувам се да не пропусна някого, затова още веднъж поздравления и поклон пред всички, които стоят зад нас в София, и на тези, които дойдоха от другите градове: мини, Ник, Дийп, Дани, Пешек, и всички, които пропътувахте километри, за да учатвате в протеста. Благодаря ви!
Зачатие е сила, която ще промени сегашното положение и аз вярвам, че утре всички ще бъдем щастливи и ще се поздравим с успеха.
Шапка свалям на Слави, затова, че прие проблема присърце, както и на неговия екип. Браво!
Дано Даря се възстанови, защото наистина това, което и се случи, беше много тъжно и дано скоро време се прибере у дома.
Вярвам, че ако се наложи, правата си ще защитят повече хора. Моля ви, участвайте, бъдете активни, ако не вие и ние, кой друг?
Заедно ще успеем!
Завършвам така:
Под бели преспи чудото ми спи.
И сън във бяло тихо ме загръща.
Все някога снегът ще се стопи...
Надеждата в чудо-толкова присъща!
Желая Коледа да донесе на всички вас добрина, любов и много сбъднати мечти.