и аз видях въпростният умник,но мисля че не трябва изобщо да му обръщаме внимание и да му отговаряме.
Аз ще пратя картички и ще пиша на всички познати да направят същото.
Писах и в някои други форуми,в които влизам следното :
Мили момичета,моля ви за помощ.Сдружение Зачатие организира утре протест срещу наглото и бездушно поведение на български депутати, които са на път да провалят законопроекта за държавно финансиране на процедурите по асистирана репродукция и които оскърбиха всички български семейства с репродуктивни проблеми.Много семейства с репродуктивни проблеми и съпричастни ,ще се съберат пред НДК с празни детски колички,също така ще участват и при Слави.
Аз за жалост няма да присъствам,защото не съм в БГ,но ще изпратя картичка.
Молбата ми е,да изпратите картички и вие.А който има желание и възможност да присъства - още по-добре.,Вие знаете ,каква е радостта да погледнеш в две детски очи,знаете какво е щастието да държиш слънцето в ръцете си..Нека помогнем на 270 000 семейства да го усетят и те,нека сбъднат мечтите си!
Ето примерни картички от тук :http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32268.0.
А ето и адресите :
Комисия по здравеопазването: health_committee@parliament.bg
Комисия по бюджет и финанси: budget@parliament.bg
Комисия по парламентарна етика: k_etika@parliament.bg
Благодаря ви от сърце!
Надявам се да откликнат.Много се вълнувам за предстоящото и се надявам да успеем.