Момичета, вече съм бясна.Писах и във форума на Слави, пиша и тук, след като прочетох, че др.щерев щял да се срещне с Ани в парламента.Защо по дяволите виси в парламента.Къде беше снощи, когато неговите колеги защитаваха неистово НАшИТЕ права.Др.Стаменов,не видя нищо от отпуската си, др.Владимиров мръзна рамо до рамо с всички нас.А къде са представителите на третата по популярност клиника в София?????Сигурна съм, че снощи имаше и момичета пациентки на тази клиника, сигурна съм, че стотици пациентки на др.щерев и клиниката му подкрепиха по всякакъв начин каузата.А кой подкрепи тях.Аз бях горда с присъствието на МОЯ ЛЕКАР, човека на когото съм поверила съдбата си.Срам и позор докторе, за човек положил хипократовата клетва, вие не правите всичко в името на пациента.Има огромна доза меркантилност в поведението Ви.Какви ли биха били доводите му за да не застане зад законопроекта.......правете си сами изводите.А къде са другите лекари от клиниката.Защо не са зад пациентките си.Момичета - пациентки на клиника щерев,потърсете отговорите.Трябва да сме единни и организирани.Др.щерев, като човек от властта, може да донесе огромна полза в приемането на този закон.Нека излезе от ролята на властоимащ и се превърне в лекаря, достойно защитил правата на своите пациенти.