Аз с много голямо задоволство искам да споделя моят личен опит.Съвсем случайно си купих книгата "Тайната" от една сергия.Доста се двоумих дали да я взема,не бях чувала за нея и не можех да разбера за какво става дума. По принцип бях песимист и особено много се дразнех от "доброжелателните" съвети на всички около мен как трябва да се успокоя и да мисля позитивно,и ще взема да забременея(в което самите те не вярваха,но просто не знаеха какво да кажат).Докато я четях най-накрая успях да направя необходимата лигавица и да направим трансфер на замразени ембриони,което не ни се удаваше 6 месеца.Да отбележа и че предната година имам 2 неуспешни ИКСИта. Най-големият успех за мен е,че вече съм бременна в 4 месец.
Наистина начинът,по-който е написана книгата на моменти ме е дразнела,а филмът не можах да го изтърпя,но самата идея ми се стори,че си струва да се опита.Много по-приятно и ползотворно е човек да е позитивен.Книгата "Подсъзнанието може всичко" ми хареса повече,защото там нещата са представени по-научно и технически,а при "Тайната" е малко сектански.Както и да е,смятам,че ми помогнаха много и горещо ги препоръчвам на всички мои познати.Дано помогне и на вас!