Христина Христова в случая защитаваше нащите интереси.
Д-р Стаменов както винаги беше изключителен.Каза всичко точно и ясно но, когато има хора които са готови да пречат на всяка цена няма как да ни чуят.Табакова също се опита да обясни на въпросната ЧЕРВЕНА дама, че неможе ЗК да управлява парите и ние да се надяваме на прозрачност.Стаменов го каза и той поне 5 пъти и накрая попита опозиционерката чела ли е изпобщо проекто закона. (и аз мисля че не е).Стаменов каза, че 2 пъти е присъствал на ЗК и се чувства крайно омерзен защото там не им се дава думата, почти никой не се интересува наистина какво става с хората с репродуктивни проблеми.На 3 пъти натърти, че ние не сме болни. Каза също, че днес започва проверка на здравното министерство от ЕС за корупция и снощи те са изпратили писмо до тази комисиа, само не разбрах за какво.И хората от тази проверяваща комисия са му казали снощи, че точно този фонд е можел да гарантира или по скоро да измие лицето на коримпираната ни държавица, че в БГ може и да се случват прозрачни неща.
Накрая Ани каза, че няма как ако ние сме само присъстващи на заседанията на каквито и комисии да е да се направи нещо и да ни се зачете думата защото никой не ни изслушва.Каза, че са и дали думата на ЗК за половин минута в която освен прекъсванията са и предложили и оплождане инвиво.
А по Нова какво стана ако знаете:(Аз прехвърлях между двете но Гайдарски и особено Китов нападаха Радина като Лешояди - каквито и са.Там започнаха с коментара за Инвиво и така обърнаха нещата, че това разбирате ли са само писаници по форумите без доказателства и един вид измишльотини наши. Радина каза, че репликата са я чули 6-7 човека , но немогат да разпознаят депутата, на което двамата костюмари се изсмяха ехидно. Ооооо, и ако не сте разбрали инвиво не е обидна дума. те искали да помогнат, защото на латински.......там превключих понеже ми се повдигна.
А накрая...когато стана въпрос, че 10-те милиона от излишъка могат да се изгубят защото годината изтича, Китов каза, че нямало защото се прехвърляли за догодина.И Радина го попита чува ли се какво казва защото в този момент го слушат много хора.И че така стават 20 милиона лева с гласуваните 10 за 2009. И разбира се имаше отстъпление, ама така ни казаха, ама щте видим, днес още ще го обсъдим....
Гадост, бедни ми народе:(