0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графика на viviyan
« Отговор #480 -: Април 08, 2009, 14:44:45 pm »
Луци,мерси миличка за пожеланието! :D...дали пък О ми не е била по-късно?Как мислиш?Според Денис е на 13 ден,но според babyplan е на 11 и аз затова си отбелязах и тогава...Защото ако о е била на 13 ден тези Т дето ги имам са си съвсем нормални за този етап от цикъла ми... :ask:
« Отговор #481 -: Април 08, 2009, 15:23:39 pm »
 Аз мисля , че О е била на 13 ден. БТ е хубава и дано се здържи такава , че дори и по - висока. Успех!
*
« Отговор #482 -: Април 08, 2009, 16:08:07 pm »
Аз мисля , че О е била на 13 ден. БТ е хубава и дано се здържи такава , че дори и по - висока. Успех!
Съгласна съм....... :wink:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #483 -: Април 08, 2009, 22:46:22 pm »
Виленце,май ще ми правиш компания ;)  :crossfingers: С толкова много сърчица се правят бебишорковци :) Май Фибчо е редно да даде старт на нов маратон ;) Силно те гушкам и дано пролетта ти е на късмет!  :bighug: :crossfingers:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #484 -: Април 09, 2009, 01:17:14 am »
С толкова много сърчица се правят бебишорковци :) Май Фибчо е редно да даде старт на нов маратон ;)
ще дам аз,като му дойде времето  8)
Виле,не мога точно да кажа кога е била О,аз пък си мисля за 11ти,макар да познавам логиката на Луци и Фаталчето...абе важен е резултата ако е била на 11ти след 2/3 ще е ясно,ако е била на 13ти ще изчакаме още малко :wink: Пък ми мерише на памперси...хихиихихихих 8)
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #485 -: Април 09, 2009, 12:23:52 pm »
 Виле , а защо пиеш Герикапс?
« Отговор #486 -: Април 09, 2009, 13:21:16 pm »
Виле , а защо пиеш Герикапс?
Моята лекарка ми ги изписа... :) при прегледа на ехографа и "магарето"всичко беше много добре,нямаше нужда от някакви специални лекарства...та ми изпиза само витамини,герикапс от 14 до 28 ден и Калции + Витамин Ц три дози с по 15 дни почивка... :D...искам да ви кажа,момичета,че тази ми графика е може би една от най-хубавите...според bayplan имам разлика между двете фази 0.37 а досега съм нямала такава,но си смених и часа на мерене :D
« Отговор #487 -: Април 09, 2009, 13:28:06 pm »
Фибчо,май ти ще излезеш правата  :D...и все пак май О си е било на 11 ден...този днешен спад може да говори само за едно...наближава М...и на мен не ми се иска,ама природата си върши работата...Май и следващият месец рамо до рамо ще се борим заедно... :lol:Дано пък следващият месец е вече нашият!!! yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :D
*

fibo

• 2168
« Отговор #488 -: Април 09, 2009, 13:39:36 pm »
Ми хайде пък дано! :D Вие спермограма няма ли да правите?
Иначе графиката ти е супер и дори да не е станало,можеш да си споко че хормоните ти са си в ред :wink:
Борко Бърборко
« Отговор #489 -: Април 09, 2009, 13:49:02 pm »
Вие спермограма няма ли да правите?
Решихме да поизчакаме 2-3 месеца със спермограмата и цветната снимка...ако не стане дотогава здраво запретваме ръкави... :lol:...Дано пък да не се наложи!!!Все още се надяваме да стане без да се измъчваме по лекари.Дано!!!
« Отговор #490 -: Април 12, 2009, 13:13:00 pm »
Милички,ще коментирате ли графиката ми....притесняват ме спадовете последните дни преди М....според вас нормално ли е или показва някакъв проблем в ЛФ... :? и още нещо...Т във втората фаза...вдига ли се достатъчно?Благодаря ви!
*

fibo

• 2168
« Отговор #491 -: Април 12, 2009, 14:30:53 pm »
За мен Виле,тази графика ти е най-хубавата :D Спада в края си е от прогестерона,който намалява когато няма бременност.На много от момичетата им спада Т няколко дни преди М!Ти сега не търси под вола теле,моля те :D
 :hug2: и не чакай прекалено дълго с останалите изследвания :?
миличко,в графиката няма да намериш отговора който търсиш - там всичко си е наред
Борко Бърборко
« Отговор #492 -: Април 12, 2009, 17:28:18 pm »
За мен Виле,тази графика ти е най-хубавата :D Спада в края си е от прогестерона,който намалява когато няма бременност.На много от момичетата им спада Т няколко дни преди М!Ти сега не търси под вола теле,моля те :D
 :hug2: и не чакай прекалено дълго с останалите изследвания :?
миличко,в графиката няма да намериш отговора който търсиш - там всичко си е наред
Благодаря,Фибчо за отговора... :)... :balk_21:...такава съм си аз...все си мисля,че проблема е само в мен..... :?...явно,че е време за друга тактика :D
*
« Отговор #493 -: Април 12, 2009, 21:46:41 pm »
Вили един съвет от мен. По-добре не чакайте повече а се залавяйте за изследвания. Така ще знаеш че поне нещо правиш.
 Не губете повече време, за съжаление времето не е на наша страна. Пък дано да няма проблем, или ако има да е лесно разрешим. Успех миличка. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Прегръщам те  :hug2:
*

fibo

• 2168
« Отговор #494 -: Април 12, 2009, 22:31:47 pm »
Виленце,нали не се обиждаш от коментара ми,моля те,абсолютно е добронамерен и аз много си те обичкам,ама ти това го си го знайш :D
Борко Бърборко
« Отговор #495 -: Април 14, 2009, 13:03:28 pm »
Благодаря ви,милички....Мелоди...права си....няма време за губене...явно е,че майката природа неще да си свърши работата  :lol:,ами ше трябва да и помогнем,т.е. да ускорим процеса :D...фибчо,и аз си те обичкам и то мнооооогооооо... :balk_21: :grouphug:
*
« Отговор #496 -: Април 14, 2009, 13:41:45 pm »
Вили един съвет от мен. По-добре не чакайте повече а се залавяйте за изследвания. Така ще знаеш че поне нещо правиш.
 Не губете повече време, за съжаление времето не е на наша страна. Пък дано да няма проблем, или ако има да е лесно разрешим. Успех миличка. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Прегръщам те  :hug2:
Вили, подкрепям напълно мнението на Песни4ка и на Фиб4о.
След като бебето не идва, време е да се направят изследвания. Разбира се, без паника и с надеждата, 4е междувременно бебето може да дойде от самосебе си.
Една спермограма е първата кра4ка, която трява да се направи при вас. На пръв поглед графиките ти не показват да има проблем. Добре е да запо4не6 и ти с изследвания, но след резултатите от спермограмата.
И о6те не6то, запомни, 4е една спемограма ни6то не озна4ава. Ако е ло6а, нека я повтори след една/две седмици. Не се прави диагноза на базата на една спермограма!!!!!!!!!
Ако вси4ко е наред и при двамата, 6те си спокйна, 4е си свър6ила това, което е трябвало. Ако има някакъв проблем, време е да се предприемат мерки.....
 :bighug: :bighug: :bighug:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #497 -: Април 15, 2009, 14:02:56 pm »
Благогаря,Луци!!! :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #498 -: Април 16, 2009, 16:55:07 pm »
Виленце, мила, здравей! Напоследък влизам само да надникна графиките, без да пиша, но сега искам специално да ти пожелая успех, а и на всички останали разбира се, все пак иде Великден! Поздрави от мен и от бебка :D
« Последна редакция: Април 16, 2009, 16:58:59 pm от nincho »

« Отговор #499 -: Април 17, 2009, 13:49:37 pm »
Виленце, мила, здравей! Напоследък влизам само да надникна графиките, без да пиша, но сега искам специално да ти пожелая успех, а и на всички останали разбира се, все пак иде Великден! Поздрави от мен и от бебка :D
Благодаря,Нини!!!Приятно прекарване на празниците...много цунки за теб и бебка!!!