0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графика на viviyan
« Отговор #440 -: Март 25, 2009, 17:24:45 pm »
Вили, поразгледах ти старите графики  :P.
Ако бях на твое място, 6тях да запо4на с тестовете за всеки слу4ай  :wink:
Успе6ен лов  :lol:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #441 -: Март 25, 2009, 19:14:37 pm »
Вилеее,и аз така мисля айде,сваляй гащите и....че предния месец го изпуснахте,имаш да наваксваш :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #442 -: Март 26, 2009, 14:41:00 pm »
Благодаря ви,милички за съветите,но вчера така и не можах да ги почна... :? съвсем забравих,че не трябва да пия течности 3-4 часа преди теста...но днес вече ги почвам!!!а и Т ми днес не е висока,така,че аз съм на мнение ,че О все пак предстои...дано този месец ловът е успешен...стискайте ми палци!!! :)
*

fibo

• 2168
« Отговор #443 -: Март 26, 2009, 14:50:12 pm »
Виле,давай с О тестовете :D,мило,Т е още нисичка така че не се притеснявай - ще хванете яйцето :wink:
Борко Бърборко
« Отговор #444 -: Март 26, 2009, 15:01:24 pm »
Виле,давай с О тестовете :D,мило,Т е още нисичка така че не се притеснявай - ще хванете яйцето :wink:
Офф,златна ти уста,Фибчо!!!Дано този месец да е успешен както за мен,така и за теб,а и за всички,които така дълго чакат заветните две черти на теста за бременност... :)
« Отговор #445 -: Март 26, 2009, 16:54:16 pm »
Виленце,сърчицата много ми харесват и продължавай в този дух!  :bighug: :crossfingers:
Цитат
Офф,златна ти уста,Фибчо!!!Дано този месец да е успешен както за мен,така и за теб,а и за всички,които така дълго чакат заветните две черти на теста за бременност...
Силно Ви гушкам и двечките и стискам палчета силноооооооо!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #446 -: Март 27, 2009, 11:36:51 am »
 :bighug: :goodluck: :crossfingers: :blowingdust2:
*
« Отговор #447 -: Март 27, 2009, 16:12:00 pm »
Вилинцеееее,
Тази но6т май 6те е тежи4ка, а?  :wink:
 :crossfingers: :00001754:
 :bighug:

*

fibo

• 2168
« Отговор #448 -: Март 27, 2009, 17:43:02 pm »
Вилинцеееее,
Тази но6т май 6те е тежи4ка, а?  :wink:
 :crossfingers: :00001754:
Тази и следващата същоооо  :wink:
стискаме палци!
Борко Бърборко
*
« Отговор #449 -: Март 27, 2009, 17:54:56 pm »
 :D Вили дойдоха и най-важните дни. Забавлявай се миличко  :wink: osi_9 osi_9 osi_9 :goodluck:
« Отговор #450 -: Март 27, 2009, 22:44:20 pm »
Благодаря,ви ,милички!!! :D...имам едно такова чувство...неприятно...оффф,дано да стане,напук пък на предчувсвията!!! :lol:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #451 -: Март 27, 2009, 22:51:43 pm »
те най-хубавите работи стават когато най-малко ги очакваш  :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #452 -: Март 28, 2009, 14:50:19 pm »
те най-хубавите работи стават когато най-малко ги очакваш  :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
:) :) :)
*
« Отговор #453 -: Март 28, 2009, 16:38:16 pm »
Май овулацията е била тази нощ  :wink:. Браво! Улучили сте точния момент с кекса. :balk_47:
Погледнах ти графиката и за днес си писала "кекс късно през нощта". Не трябва ли да напишеш "рано сутринта"?  :ask: Или да сложиш сърцето за вчера, но да напишеш "късно през нощтa", т.e.  да го оставиш така написано, но за вчера.
Май те обърках. :oops: Дано ме разбереш какво имам предвид. ..
Стискам палци да сте хванали яйцето.....

*

fibo

• 2168
« Отговор #454 -: Март 28, 2009, 17:03:53 pm »
 :D Луцка,аз разбрах :lol:
Вили улучили сте момента перфектно,повече от идеално,БРАВО :D
Борко Бърборко
« Отговор #455 -: Март 28, 2009, 19:14:13 pm »
Май овулацията е била тази нощ  :wink:. Браво! Улучили сте точния момент с кекса. :balk_47:
Погледнах ти графиката и за днес си писала "кекс късно през нощта". Не трябва ли да напишеш "рано сутринта"?  :ask: Или да сложиш сърцето за вчера, но да напишеш "късно през нощтa", т.e.  да го оставиш така написано, но за вчера.
Май те обърках. :oops: Дано ме разбереш какво имам предвид. ..
Стискам палци да сте хванали яйцето.....

Луци,да ти кажа честно и аз не знам как точно трябва да се отбележи,когато кекса е много късно вечерта,но по моя преценка отбелязах за следващия ден,защото си мисля,че така е най-правилно...тъй-като все пак след 24.00 ч е следващ ден...а затова как съм го написала май имаш право... :oops:...като първолаче...хахаха...ама както и да е ...предполагам,че смисъла се подразбира...Мерси за стиснатите палци!!! :D
« Отговор #456 -: Март 28, 2009, 19:21:12 pm »
Да попитам нещо за О тестовете....Първия и днешния тест бяха много странни,но ги отбелязах положителни,макар и да не съм сигурна дали са...Значи...като ги погледнеш от по-далеч тестовата линия е по-наситена от контролната,но ако ги погледна от по-отблизо странно,но тестовата линия не е наситена изцяло,т.е. както е цялата чертичка от лявата и страна е по-наситена,но от дясната не...В такъв случай пак ли се отчита като положителен или не? :ask:Моля за мнение,малко съм объркана :?
*

fibo

• 2168
« Отговор #457 -: Март 28, 2009, 20:01:15 pm »
Вилееее,аз от другото ти обяснение разбрах,ама за това не съм мн сигурна :lol:
Сега ако питаш,дали чертите на цвят са еднакви,но на дебелина не са - те не винаги на ширина са еднакви,гледай цвета :D Но сигурно,ЛХ пика минава... :wink:
Борко Бърборко
« Отговор #458 -: Март 28, 2009, 20:30:11 pm »
Вилееее,аз от другото ти обяснение разбрах,ама за това не съм мн сигурна :lol:
Сега ако питаш,дали чертите на цвят са еднакви,но на дебелина не са - те не винаги на ширина са еднакви,гледай цвета :D Но сигурно,ЛХ пика минава... :wink:
Мерси,Фибчо!Дано да е така,че с три положителни теста май не е много на добре... :?Ти пита ли твоя доктор какво може да означават повиче от два положителни О теста?
*

fibo

• 2168
« Отговор #459 -: Март 28, 2009, 21:12:12 pm »
Виле,нищо ново не каза,ама ти нали знайш - нареждаш си ги под ред и виждаш най-ясно кога е бил пика :D Доки каза,че О тествете са за ориентир и допл към грф. ти ,иначе не са гаранция за О,ама ние това си го знем :D
3 теста + подред не са проблем :wink:
Борко Бърборко